Annonse

Steen & Strøm Department Store starter salget: Se hvilke vesker du bør sikre deg!

Steen & Strøm Department Store starter salget torsdag 6 juli og jeg har plukket ut veskene du bør sikre deg på salg nå! Designerskatter selges til en brøkdel av prisen, er du tidlig ute kan skattene bli dine.

Å handle på salg er ikke det enkleste, med fristende prosenter-skilter og et mylder av fantastiske plagg. På Steen & Strøm Department Store har de butikker som Bare Philosophy, By Malene Birger, SAND, Hugo Boss, Baum und Pferdgarten i tillegg til at det på huset finnes designbutikker som Gucci, Balenciaga og Hérmes ++ Jeg har lagd en enkel guide til hvordan du skal shoppe på salg og jeg har plukket ut eksklusive salgsfavoritter som kan brukes sesong etter sesong. 

Det kanskje sikreste kjøpet du kan gjøre på salg, er et klassisk plagg eller en veske som ikke forsvinner fra motebildet – til nedsatt pris kan du også gjøre noen designkupp. Gå for en klassisk blazer om du skal oppdatere garderoben på salg, den kan du ha i skapet år etter år. Besøk SAND, Hugo Boss eller By Malene Birger for å gjøre kupp. Gjennomsiktige blonde-BH-er er også i vinden og er perfekt å kjøpe på salg, Bare Philosophy har et stort utvalg.

Gå for en klassisk veske i cognac eller sort. Bucket vesken fra Tory Burch får du på salg til 30%. En annen tidløs klassiker er den lyse grønne fra Max Mara Du finner begge hos S&S Designerbags i første etasje

At plagg er på salg, betyr ikke nødvendigvis at det forsvinner fra trendbildet. Hvite, romantiske kjoler er fint å style med en skinnjakke også når sommeren er over- det samme gjelder blomstrete maxikjoler, som det florerer av på salget. Tynt denimstoff kommer også for fullt, samt vårens mest sexy trend: senõrita-inspirerte plagg i sort og rødt. Sandro, Maje og Stefanel lager feminine plagg og butikkene har masse fint på salg.

Vil du matche senõrita trenden gå for sesongens mest omtalte veske, stråbaggen her i en oppdatert versjon fra Tory Burch det er 30% på denne.

Det er fortsatt aktuelt med farger også til høsten. Se etter fargerike plagg eller gå for en it-veske for å løfte antrekket. Den ikoniske chain vesken fra Stelle McCartney er perfekt til hverdags og fest og den røde vesken fra Max Mara vil poppe ethvert antrekk.

Dyreprint er også en trend som fortsetter ut i neste sesong. Sikre deg derfor Dyreprint enten på tilbehør eller klær. En clutch er det perfekte tilbehøret.

 
 
På salg kan du også få kjøpt plagg du kan bruke gjennom hele sommeren. Et par espadrilles kan brukes til alt og er lette sko på sommeren. Det beste er at det ikke går ut av sesong med produseres hver sommer. Ergo sko du kan ha lenge. Sko fra Tory Burch 
 
Sarte pastellfarger vil du også se til høsten, og denne vesken fra Max Mara er den perfekte hverdagsvesken. Se etter halstørkler som du kan pynte opp antrekket eller vesken med. 
 

På salg har man også muligheten til å se etter kvalitetsplagg som du kanskje ikke hadde råd til på full pris. Se etter klær laget av kashmir og silke, eller let etter støvletter og vesker i ekte skinn.

Et annet tips er å gå på salg i de mer eksklusive designbutikkene. Kanskje har du plutselig råd til plagg du aldri ville hatt penger til før.

Kanskje har favorittmerket ditt satt ned drømmevesken din eller er genseren du har drømt om fra favorittdesigneren din nå? Sjekk ut salget hos Steen & Strøm Department Store nå.

 
Translate »
Read previous post:
5 ulike IKEA hacks

5 ulike IKEA hacks vi elsker!!

Close