Annonse

Det er ikke alltid like lett å følge med på trendene, selv ikke for meg som jobber med dette til daglig. Denne våren har de store motehusene latt seg inspirere av flere epoker på catwalken og både 60, 70, 80 tallet og 90 tallet kommer tilbake, alt med en liten tvist. Brilletrendene formes også av hva som beveger seg i motebildet og jeg har plukket ut mine favoritt trender fra Interoptik. PS! Nå får du 50% rabatt på et stort utvalg av innfatninger hos Interoptik. Les mer her!

Jeansen har vi alle et forhold til, jeg bruker “olabuksen” mer eller mindre hver dag. Denne sesongen handler det om statement denim, den som skiller seg ut. Jeg valgte å style en full denim look, med både jeans skjorte, bukse og denim jakke. Jeg overlot til Interoptiks egen brillestylist å plukke ut briller, og til denimantrekket valgte hun en tøff brille fra Marc Jacobs med mye innfatning og jeg virkelig elsker denne brillen. Du finner den her! Jeg syns det er kult å ha en innfatning som virkelig synes, og hele looken blir mer edgy med disse brillene.

Jeg er stor fan av blazere enten stylet som full dress eller i kombinasjon jeans og en t-skjorte. Den karakteristiske blazeren er hottere enn ever og blant favoritt merker som Céline og Jaquemus omfavner trenden også denne våren. Jeg valgte å style den lyse blazeren med en t-shirt, hvite jeans og sneakers. Til min brillegarderobe valgte brillestylisten en gjennomsiktig brille, som er lett å style og som går til det aller meste. Du finner brillen fra Gucci her!

Du får 50% på en mengde merkevare innfatninger hos Interoptik nå, sjekk ut mer her!

Den gjennomsiktige trenden ser vi igjen hos flere store motehus. Vesker og tilbehør i vinyl og plexiglass er en av vårens aller hotteste trender og vi ser det samme i både brille og solbrille innfatninger. Den lekre brillen fra Gucci finner du her!

Å finne den perfekte brillen handler om å finne den brillen som passer akkurat deg – din ansiktsform, dine farger og din personlige stil. I mylderet av alternativer kan denne jobben være vanskelig. Det er derfor jeg elsker å gå til en av Interoptik butikkene for å få eksperthjelp av en Brillestylist for å finne brillen og solbrillen som passer best til meg. Brillen sitter jo faktisk midt i ansiktet, så det å finne en innfatning som best kler ansiktsformen er helt essensielt. 

Brillene stylet jeg med den klassiske blazeren stylet med en twist rett og slett stappet oppi et skjørt. Jeg ble inspirert av Céline’s ss18 kolleksjon. Og brillene fra Fleye passer helt perfekt til hverdagsbruk. Du finner brillen her!

Volanger og blomster er nok en stor trend denne våren, den romantiske trenden er enkel å style, enten med pumps eller med høye støvletter før solen begynner å varme. Blir det for mye mønster for deg, er det like fint å style en mønstrete kjole som dette med en blazer eller jakke over. De runde brillene er fra Tom Ford du finner de her! 

Det er skikkelig luksus å ha en brillegarderobe, med flere briller til forskjellige antrekk og anledninger. Nå som Interoptik har 50% på en rekke innfatninger har du også muligheten til å slå til. Sjekk ut her!

Translate »
Read previous post:
5 kanadiske merker du bør kjenne

Har du oppdaget disse Canada-baserte merkene enda?

Close