Her har det gått i hundre og ti de siste dagene! Det er sykt mye ting som skal fikes før jul, spesielt når man har barn. Nå skal det bli godt å finne julefreden tenkte jeg for et par dager siden. Vel, det var helt til barna hadde første dag med juleferie i dag. Det er siste innspurt før julaften her hjemme.

Oppbyggingen til julen skapes skyhøye av barnehage, skole, venner familie og av oss her hjemme, og med forventingene er det akkurat som om ungene ikke klarer å lande og nyte det som skal være deilige late fridager, ikke jeg heller for den sags skyld. En måned med forbredelser med julekalendere, julegavelister, Lucia, juleforestillinger, avslutninger og julegaveshopping gjorde at ungene var så høye på julen første fridag at jeg nesten gleder meg til at selveste julaften er over. Da senker julefreden seg endelig, eller?

Jeg håper alle mine fine følgere og lesere får en fantastisk julefeiring. Jeg gleder meg til masse gøy med dere i tiden fremover.

Photo: Tyler Joe

Translate »
Read previous post:
Vi har møtt designspirene bak Raske Rêvêr

Astrid S har turnert verden rundt i deres design og vi har møtt den inspirerende designer-duoen Raske Révér for en...

Close