Annonse

Å finne den perfekte brillen handler om å finne den som passer akkurat deg, din ansiktsform, og din personlige stil. Når du skal finne den perfekte solbrillen skal du tenke på akkurat de samme tingene. Solen krever bra solbriller og akkurat nå elsker jeg de siste trendene på solbrillefronten. Personlig eier jeg flere solbriller enn briller, og jeg syns ofte at det setter prikken på antrekket. Sjekk ut sesongens kuleste solbrilletrender og hvordan en solbrille endrer utrykket på antrekket.

Jeg elsker å kjøpe solbriller, det er noe eget med det å kunne forandre seg selv og ansiktet sitt på 1-2-3. Hos Interoptik har de utrolig mange kjente merkevarer og nyhetene fra bla Tom Ford, Céline, Marc Jacobs osv er i butikk nå. Der vil du alltid finne et bredt utvalg av kjente merkevarer i flotte farger og fasonger. PS! Alle Interoptiks butikker har brillestylister som hjelper deg å finne briller og solbriller som kler og passer deg best.

Denne sesongen handlet det om selvtillit, lekenhet, feminisme og selvstendighet på catwalken og flere av motehusene ga en hyllest til kvinnen med inspirerende slogans og design som ropte power. Det vises også på solbrillefronten.

– ROUND ABOUT –

Vi assosierer ofte store runde solbriller med 70-tallet. Og jeg kjenner fortsatt et lite snev av viben når jeg har de på meg. Men, forskjellen er at denne sesongen har moderne detaljer som fargede glass og funky rammer gjør at de føles mer trendy enn retro. Solbriller fra Marc Jacobs med flettet gullramme.

De fargede glassene i disse brillene fra Ray-Ban gjør at solbrillene skiller seg skikkelig ut. Ray-Ban har forøvrig mye fine briller til bra pris.

– OVERSIZED –

Store rammer er ekstra hot denne sesongen og får et ekstra kick takket være nye linjer.  De vanlige sorte oversizede solbrillene kjennes nytenktende, og jeg kjenner meg som Audrey Hepburn i disse fantastiske solbrillene fra Tom Ford.

De overdimensjonerte brillene dekker halvparten av ansiktet og er akkurat den typen av tilbehør hollywoodkjendisene elsker å tilføye til sin OOTD. Disse solbrillene fra Tom Ford er ikke annet enn Glamorous!

– SOFISTIKERT –

Som en motvekt til de oversizede kommer de elegante flerdimensjonale brillene som skaper en fantastisk effekt til ansiktet. Disse lekre solbrillene fra Céline er klassiske, samtidig som de føles som noe helt nyskapende.

– HELT NATURLIG –

Selv om det er fantastisk fint med solbriller som skiller seg ut, er det i denne sesongen like trendy med brillen som er helt naturlig. Brillene har hentet inspirasjon fra naturens behagelige farger og klassiske mønstere og er brillen som passer til alt. Solbrillene er fra Maui Jim.

Sjekk ut Interoptiks solbrille utvalg og les mer om mine favoritter her!

Translate »
Read previous post:
Smil til verden og verden smiler til deg

Hvitere tenner med hjemmebleking funker som bare rakker'n!

Close