ADLINKS

Det er 1. desember, høsten er for lengst forbi, og i Norge kommer man virkelig ikke unna kulda. Et varmt hodeplagg på de kaldeste dagene er derfor helt nødvendig. FW17 runwayen har vist fantastiske hodeplagg, men ikke alle egner seg like godt i de mange minusgradene vi har her til lands. Derfor har vi også plukket ut en håndfull luer som både er trendy og holder ørene varme. Sjekk ut vinterens fineste hodeplagg.

 

Vi elsker å kle oss fargerikt, og rødt er en farge som de aller fleste hudtyper kler! Den røde toppluen er like trendy i år som i fjor vinter. Les hva som skjedde når Janka begynte å bruke farger her.

 

Hodeplagg FW17 Coach, Jaquemus, Dior

Beret er et hodeplagg som i den skandinaviske moteverden ofte har blitt sett på som pretensiøst. Det parisiske hodeplagget er kanskje for de fleste assosiert med soldater, men dette er i ferd med å snu! Bereten har denne høsten og vinteren tatt ordentlig plass i motebildet. Under Paris Fashionweek rocket Rihanna den sorte i skinn fra Dior FW17, og vi får umiddelbart lyst til å adoptere trenden.

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagreLagreLagre

LagreLagre

LagreLagreLagreLagre

LagreLagre

Translate »
Read previous post:
November Beauty favoritter

#annonse Her er mine november beauty favoritter som gir huden nok næring og fukt i kulden.

Close