Noen ganger er det ikke de dyreste skjønnhetsproduktene som har best effekt. Spesielt innen makeup blir de billigere og mer tilgjengelige produktene bedre og bedre i både kvalitet og å ikke teste på dyr. Vi har samlet våre skjønnhetsfavoritter som er enkle å få tak i og gode i både kvalitet og pris.

Les også: Fem beautyhacks du bør teste

Øyne

For å unngå irritasjon på øynene og klumpete mascara, er det anbefalt å bytte den ut hver måned. Dette blir fort dyrt i lengden og det er derfor god grunn til å finne mer budsjettvennlige alternativer. En av våre favoritter er Maybellines Colossal, i denne serien finnes det varianter til å få lengde, volum eller en kombinasjon og mascaraene har lenge vært testvinnere i motemagasinene..

Vi elsker også Nuxe Nuxellence Youth Revealing øyekrem en anti-aldrings øyekrem som jevner ut linjer og lysner opp rundt øynene. For meg som ikke bruker mye sminke funket den også fint som en concealer.

Hud

Det greske merket Korres er både naturlig og tar seg godt ut på badehyllen. Det er et fullverdig skjønnhetsmerke med produkter til kropp og ansikt, inspirert av greske kvinner med råvarer fra Hellas’ olivenlunder. Merket har også gode produkter med solfaktor, som faktisk lukter godt.

Lepper

Med Victoria’s Secret-englene Stella Maxwell og Candice Swanepoel som ambassadører har Max Factor virkelig gjort seg prominent i skjønnhetsverden. Vi digger deres Velvet Matte lipstick i Marilyn Nude. Dette er den perfekte nude leppestiften som ikke tørker ut, men gir en nøytral farge på leppene.

Hår

The Zoe Report omtalte nylig Living Proof som en av sine favorittserier for hår på budsjett, og vi er helt enig. Serien er ny i Norge, og er en mild og sulfatfri hårserie med gode produkter til de ulike hårtypene. De rensende shampooene er også laget for at du skal kunne dusje håret sjeldnere, noe vi definitivt ikke sier nei takk til.

Skjønnhetsprodukter på budsjett

Hudpleie

Det er ikke nødvendigvis sånn at du trenger å bruke mangfoldige tusen på hudpleieprodukter, og du kan gjerne supplere de dyrere produktene med billigere. Det viktigste du kan gjøre for huden din, er å passe på at de ikke inneholder parfyme og holder seg til så naturlige ingredienser som mulig. Clarisonic-børsten er et av de mest spennende budjsettproduktene på markedet akkurat nå. Børsten gir en dyp rens av huden og kan brukes med ulike typer rens, enten en budsjettvennlig eller fra hudpleieren din.

Skjønnhetsprodukter på budsjett

Photo Instagram/@livingproofinc, @korres.athens, @clarisonic

Translate »
Read previous post:
En perfekt morgen

Jeg flyttet inn på Steen & Strøm Department Store for et par uker siden. Sjekk ut videoen her!

Close