stockholmfashionweekdiaryjankapolliani-5-of-12

Vi vet alle hvordan det er å ha to do-listen fylt opp, men ingen idé hvordan man skal starte på dagens 100 gjøremål. Her er noen tips for å unngå å skyve alt til fredag og ha skyldfølelse hele uken.

Prioriter

Vi vet alle hvordan det er å ville starte uken med et pang hvor du får gjort alt du skal og slipper å stresse resten av uken. Skuffelsen er derimot stor når du innser at mandagen ble kastet bort og du har sittet inne med Friends re-runs. Innrøm for deg selv at du ikke trenger å gjøre ferdig alt på listen på en dag. Del opp gjøremålene etter dager, og vær fornøyd med å ha fått gjort litt. Alt er bedre enn ingenting, og Friends re-runs er da ikke så ille det heller.

Start i det små

En av de største grunnene til at vi skyr å starte på gjøremål – vi får dem til å se så innmari store ut. Gjør om på hvordan du skriver lister, og begynn heller i det små. Istedenfor å skrive at du skal lage en hel rapport, ha heller som mål å starte research på en liten del av den. Å komme i gang er ofte det største problemet, og ting løser seg ofte så fort du bare får satt deg ned og kommet igang.

stockholmfashionweekdiaryjankapolliani-6-of-12

Legg inn pauser 

Det er ingen grunn til å gå en hel dag og tenke på ting du burde gjort. Når du har en pause i løpet av dagen – legg fra deg jobb og mas. Lukk Macen og ta en joggetur – det klarner hodet ditt, får deg til å føle deg mer effektiv og setter i gang kroppen og hodet.

Legg vekk distraksjoner

En genial app til de som jobber på Macen – blokker sider du bruker til å prokrastinere. De som bruker Chrome kan laste ned StayFocused, mens appen SelfControl kan lastes ned til alle maskiner. Her kan du velge hvilke nettsteder du vil blokkere, og hvor lenge de skal være blokkert.

 

Translate »
Read previous post:
trend: wrap it

En av sesongens største trender er wrap-plaggene. Se hvordan jeg styler It-plagget!

Close