Ingenting er som følelsen av å være organisert hjemme, og det er ikke nødvendigvis så mye som skal til for å oppnå det. Følg disse tipsene for å få litt mer oversikt over hva du har og få et mer ryddig hjem.

Les også: Slik gjør du stuen din mer spennende

Bli mer organisert hjemme

Få oversikt 

En av de største grunnene til at klær, sko og smykker blir liggende ubrukt, er at du ikke har oversikt over hva du har. Invester i klesstativ så du lettere ser hva du har, og så klærne ikke er krøllete når du først har tenkt til å bruke de. Det er heller ikke så mye som skal til for å få orden blant smykkene dine, du kan for eksempel bare skru inn noen små spikre og henge de opp i et skap.

Separer klær

Det er ingen vits å ha shorts og sommerkjoler liggende fremme gjennom vinteren. Pakk alt sommertøy, eller vintertøy for den sags skyld, ned når sesongen er over. Da vet du hvor du har det, og du trenger ikke lete deg i hjel når gradestokken omsider begynner å krype oppover.

Skokaoset

Samme gjelder med skoene dine – det er ingen vits å ha flip flops liggende klare i gangen vinteren gjennom, og det er heller ingen vits å måtte kjøpe nye fordi du ikke finner den ene eller de ble ødelagt av å ligge nederst i haugen med sko. Separer skoene mellom pumps, boots, sandaler og vintersko. Sko-oppheng fra for eksempel IKEA er genialt til å oppbevare sko du ikke vil skal bli skitne eller slitte av å ligge bortgjemt i skapet, som heller ikke tar for mye plass.

Treningstøy

Det er noe helt spesielt med nytt treningstøy, og vi føler oss alltid mer motivert når vi har gått til innkjøp av nytt utstyr. Når vi henter frem en krøllete rosa singlet fra gulvet bak skapet derimot? Not so much. Dediker en egen skuff eller skapplass til treningsklær og pass på å ha orden der så klærne ikke blir mer slitt i skuffen enn ute i naturen eller på mølla.

Kvitt deg med det du ikke trenger

Om du ikke har brukt et plagg det siste året, kommer du sannsynligvis ikke til å gjøre det heller. Samle klærne du ikke bruker og gi det heller til Fretex, eller selg det på for eksempel Tise eller Finn.

Bli mer organisert hjemme

Translate »
Read previous post:
vårmote: jakken du skal ha nå

Vi så den på de kuleste it-jentene under moteukene - Se hvilken klassiker som er tilbake i motebildet!

Close