Annonse

Det er den tiden på året igjen, det er snart jul og med det følger en rekke fester og sosiale happeninger. Fregnene på nesen er for lengst borte og sommerhuden din er gusten og trenger hjelp til å opprettholde spenst og glød. Her er mine beste tips til å få fin glød til sommerfesten.

Hemmeligheten til en fin glødende hud ligger i forberedelsene dine.  Det har seg nemlig sånn at en hud som blitt godt tatt vare på er bedre forberedt og mer motstandsdyktig mot ytre påkjenninger. Med andre ord, det finnes quick fix, men det beste er en god hudpleierutine som legger grunnlaget for sunn og glødende hud. 

Som dere vet har jeg ganske streng regime når det kommer til hudpleie, jeg mener det er alfa og omega for fin glød. Og selv ett år eldre ( jeg feiret bursdag denne uken) ser huden min bedre ut enn aldri før. Du kan lese om hudpleierutinene mine her!

Nuxe Nuxellence Detox Nattserum er perfekt som en boost under din nattkrem for å gi glød til huden.  Den glatter ut linjer og gjenoppretter naturlig glød i ansiktet, samtidig som den hjelper huden med å kvitte seg med avfallsstoffer. Serumet arbeider ekstra godt gjennom hele natten, og huden kjennes mykere, gjenopplivet og uthvilt når man våkner, som om man har sovet to timer lengre. Nuxe Nuxellence Detox Nattserum er også et anti-age produkt.

PS! Du får tak i Nuxe hos Apotek1 på nett eller i butikk.

Min favoritt øyekrem Nuxe Nuxellence Youth Revealing jevner ut linjer og lysner opp rundt øynene. Denne kan du bruke både morgen og/eller kveld rundt hele øyepartiet. Jeg bruker lite sminke til hverdags, og Nuxellence Youth Revealing fungerer som en concealer ved at den lysner opp rundt øynene. Øyekremen er perfekt som en concealer sammen med fest makeup – OG den strammer opp og dekker mørke ringer.

Nuxe Nuxellence éclat bruker jeg som serum på morgen, (Nuxe Nuxellence dobler effekten av hudkremen man har på oppå og jeg er blitt avhengig av denne ) Den jevner ut linjer, gjenoppretter naturlig glød og booster opp huden og gir deg den gløden du trenger før julefesten.

Men det beste trikset i boken kommer her, det finnes nemlig en super quick FIX! Jeg elsker Nuxe sitt stjerneprodukt Huile Prodigieuse, en tørrolje som gir glød og kan brukes på kropp, ansikt, i hårspissene og på neglene for ekstra glød. Et supert triks er å påføre noen dråper i hånden og påføre på kinnben og brystparti for den ekstra fest-glowen du er ute etter til julefesten. Sjekk mine triks i videoen jeg lagde tidligere i år der jeg viser noen hacks ved bruk av Nuxe sin tørrolje. Kjøp NUXE Huile Prodigieuse her.

 

 

 

Translate »
Read previous post:
Statement-sokker er det hotteste tilbehøret du kan tre på deg akkurat nå

statementsokker er det hotteste tilbehøret akkurat nå

Close