Det er ikke nødvendigvis så mye som skal til for å skape en mer spennende stue. Kontraster i former, farger og stoffer er hovedkomponentene bak inspirerende hjem, og du bør ikke være redd for å velge sterke farger på interiør eller vegger – eller hva med sofaen? Her er fem steg og fem vakre hjem du kan hente inspirasjon fra til å gjøre stuen mer spennende.

Les også: 5 fine måter å dekorere hjemmet med bilder

Runde speil

Runde speil er en av de største interiørtrendene i år. De skaper gode kontraster i hjemmet og runde former fanger blikket. Ikke minst skaper det større romfølelse, og speil uten ramme gir inntrykket av å ta opp mindre plass. Så – om du synes det er vanskelig å finne det perfekte bildet til veggen, velg et speil istedenfor. Dette er fra House Doctor hos Oslo Deco.

Gjør hjemmet mer spennende

Puff

Bruk en puff som bord eller for å skape ekstra sitteplasser i stuen. Her kan du bruke kontraster fra sofaen din for å skape en mer spennende fargepalett. Denne fra Slettvoll er en perfekt kontrast til den hvite sofaen og står i stil med bildet på veggen.

Gjør hjemmet mer spennende

Bord i ulike høyder

Bord i forskjellige nivåer gir bedre plass, men skaper også mer dynamikk i interiøret. De runde bordene fra Slettvoll gjør også at de ikke virker for ruvende i stuen. Dekorerer med coffee table books eller runde vaser. Legg også merke til den minimalistiske sofaen som viser at skinnsofa ikke er harry ;)

Gjør hjemmet mer spennende

Mal detaljer

Har du stukkatur, detaljer på veggene eller kanskje en fin peis? Hent inspirasjon fra Bolia i hvordan de har malt smale gullstriper langs veggen bak sofaen. Det skaper et luksuriøst preg og kan lett males over om man blir lei.

Gjør interiøret mer spennende

Fargerik sofa

Vi digger rosa interiør, om mulig enda mer etter å ha besøkt Normann Copenhagen sitt rosa univers. Selv om det kanskje sitter litt langt inne å male veggene rosa og gå for fuchsia sofa, kan en lys rosa puff eller sofa gi nytt liv i stuen din. Vi har dilla, og du kan sjekke ut mer rosa interiør her!

Les også: Interior Tuesday – Fargerik velour

Foto Slettvoll/Margaret de Lange, Bolia, OsloDeco

Translate »
Read previous post:
De beste antrekkene fra Paris Fashion Week

Den beste street stylen fra Paris Fashion Week

Close