Annonse

Lange kjoler er et must i enhver kvinnes garderobe. Og en iøyenfallende og morsom oppdatering av den klassiske varianten, er kjolen stylet i layers. Jeg valgte å skape kontraster med en hvit bluse med fine detaljer og sorte klassiske bukser og høye hæler. Slik kan du style kjolen.

Bildene ble tatt i forbindelse med en vernissage jeg hostet for Kappahl i Stockholm denne uken. Jeg ble utfordret til å style mine favoritter og dette er et av antrekkene jeg likte aller best. Og kvaliteten på plaggene er fantastiske.

Jeg elsker å bruke lag-på-lag. Ikke bare med en bukse under kjoler, men også høyhalsete gensere under ermeløse kjoler eller kjoler med dyp utringing.

Nå er jeg vel hjemme etter en lang måned på farten, jeg har bodd mer i koffert enn hjemme så nå blir det godt med helg. Uansett, jeg har hatt utrolig fine reiser på hver sin måte fylt med inspirasjon og motivasjon! Nye spennende utfordringer venter på meg og jeg gleder meg til å sette i gang.

Les også: Spring clean garderoben din

Maybe it’s time for a change?

Photo ©Emma Svensson

 

Translate »
Read previous post:
Slik fornyer du stilen og garderoben din

Fem tips til å kle seg som en moteløve.

Close