Denne sesongen er det sotede øyne i bronse som dominerer trendbildet. Denne looken, i motsetning til de helsorte, passer alle og er ikke minst enkel å legge.

Jeg er stor fan av naturlig sminke, og det er ikke nødvendigvis så mange produkter som skal til.

Polliani Perfekte Sotede Øyne

La Base 02 Beige Porcelaine fra Lancôme, Touche Eclat fra Yves Saint Laurent, Rouge de Armani Beige 100 fra Armani, Grandiôse Extreme liner fra Lancôme, Cils Tint mascara fra Lancôme, øyenskygger i fargene Moondust Midnightblaze og Thunderbird fra Urban Decay og skyggepaletten Rosy Glow fra YSL 

  • Begynn med å legge concealer der det trengs – som under øynene, eller i øyenkroken for å skape et mer åpent blikk.
  • Dekk øyenlokket med en primer, her er de krembaserte ofte best, da de ikke legger seg i linjer like mye som pudderbaserte. Husk å legge base og skygger før eyeliner og mascara!
  • Bruk den lyseste skyggen på hele lokket, og opp mot brynet. Legg deretter en mørkere skygge i globallinjen og mot ytterkanten av lokket. Husk at lyse farger forstørrer, og det derfor ofte finere å la disse være alene i øyenkroken.
  • Hvis du har hengende øyelokk, kan man bruke en mørk skygge over henget og en lys over, for å løfte.
  • Om du ønsker, legg en flytende eyeliner. Her kan du prøve deg frem med enkel strek, eller cateye-looken. Den nye Grandiôse Extreme liner fra Lancôme er enkel å bruke, for de som synes våtliner kan være vanskelig.
  • Nude farger på leppene er min favoritt i kombinasjon med litt mer dramatisk øyenmakeup. Pass på at du finner en som passer din hud – den kan like gjerne helle mot rosa som brun, så lenge den passer deg!

Foto: Victoria Mehlum og leverandørene

Translate »
Read previous post:
varm sjokolade med kanel

Varm sjokolade med kanel smaker himmelsk og er lett å lage og et perfekt avbrekk i julestria Varm sjokoladedrikk er...

Close