Lei av å alltid være uheldig på bilder? Det finnes noen triks til et litt bedre resultat.

Bli mer fotogen

  • Løft haken og stikk ut hodet. Dette føles garantert unaturlig ut i begynnelsen, men kan hjelpe på bilder så lenge du ikke overdriver det. Ved å løfte haken viser du mer av halsen og du får bedre holdning. Ikke minst unngår du alles mareritt, dobbelhaken.
  • Finn din vinkel. Dårlige kameraer gjør gjerne at du ser flatere ut og bredere ut i ansiktet, og er ofte i det hele tatt ikke så flatterende. Finn hvilken side du liker best og flytt hodet litt den veien. Da ser man trekkene i ansiktet tydeligere og det ser ikke ut som at ansikt og hals går i ett.
  • Samme gjelder kroppen – bilder rett frem gjør deg noen ganger bredere og formløs. Vend deg heller mer mot siden, kryss bena eller bruk armene til å fremheve midjen.
  • Rett opp ryggen. Da ser du både høyere og stoltere ut, og man får inntrykk av at du er komfortabel med å bli tatt bilde av – win win.
  • Power-pose. Legg vekten på det bakre benet, og strekk ut det fremste for å se mer aktiv og selvsikker ut. For referanse – se alle bilder av Kendall Jenner på rød løper;)
  • Vi har vel alle en venn som ber fotografen ta bilde ovenfra og ned? Det er ikke nødvendigvis en fasit her. Mens ansiktet gjerne ser smalere ut slik, kan kroppen se butt og kort ut. Tar du bilde i helprofil er det ofte lurt å ta bildene nedenfra, så ser man litt lengre ut.
  • Vær deg selv! Ikke gjem ansiktet ditt eller vær redd for å le. Til syvende og sist er det bare et bilde, og det er ikke så himla farlig. Bedre å være penere i virkeligheten, si.
  • Bonus: Er du blogger er alltid en falsk catwalk over fotgjengerovergang en vinner.

LES OGSÅ: Hudpleierutinen alle bør følge

Sånn – da er det bare å løpe på sommerfest uten frykt for å bli tagget på Facebook og Insta!

Bli mer fotogen

 

Translate »
Read previous post:
slik skaper du gode sovevaner for barnet ditt

Småbarnmødre tenker på to ting, når skal barnet mitt sove - og når skal jeg sove. Jeg har samlet mine...

Close