Photo by Marie-Paola Bertrand-Hillion/ABACAPRESS.COM

Jeg starter mandagen med et stort smil etter å ha møtt så mange av dere på salget lørdag. Jeg blir alltid like glad for å møte hver og en av dere som har fulgt meg så lenge. Det blir veldig snart et nytt salg så jeg kommer til å oppdatere dere så fort jeg vet dato

Jeg kom meg på kontoret litt senere enn planlagt i dag, Little Peanut har vinterferie fra skolen, et begrep jeg ikke har vært kjent med siden jeg selv gikk på skolen. Og det var en skuffet gutt som fikk vite at vi ikke skulle på ferie noe sted, ferie begrepet er jo assosiert med sol og bad – men, det ble isteden AKS og skøyter ( høres ikke så ille ut det altså). 

Jeg skulle gjerne vært i varmere strøk selv merker jeg, men akkurat nå planlegger jeg nok en reise neste uke, da det er Paris Fashion Week. Denne uken skal jeg rett og slett bruke til å hente meg igjen på jobb, og trening  det er lenge siden løpeskoene mine har sett meg ;)

Alt i alt, håper du får en god start på en ny uke!

Translate »
Read previous post:
Er de motebransjens fremtid?

This is it har snart premiere, og vi har tatt en prat med nykommerstjerna Elnaz Gargari

Close