Annonse

Vi har vel alle hørt utsagnet; Smil til verden og verden smiler til deg. Men, de siste årene har jeg faktisk prøvd å skjule tennene mine litt. Jeg har tannlegeskrekk med stor S, og det var ikke før jeg fikk en betennelse i en visdomstann for en liten måned siden at det berømte tannlegebesøket måtte finne sted. Når jeg først kom meg til tannlegen, bestemte jeg meg for en ting, jeg skal bli flinkere til å ta vare på tennene mine, det gjelder også smilet mitt. Løsningen for meg ble Swiss Clinic sitt «Whitening System».

Jeg har faktisk gledet meg veldig til å prøve tannblekingen, skal jeg endelig få et hvitt smil uten å måtte ty til tannlegen? Det å få behandling hos tannlege er både dyrt, tidkrevende og jeg gruer meg bare med tanken på å sende en mail til tannklinikken min. Swiss Clinic har utviklet et produkt i samarbeid med tannleger,  som er 70–90% billigere, men som gir samme resultat som hos tannlegen.

Det første jeg legger merke til hos en person er smilet, og i perioden jeg hadde dårlig tannhelse gikk det utover selvtilliten min. Har man tannproblemer, så er det ikke like morsomt å vise smilet.

Med Swiss Clinic «Whitening System» kan du gjenta behandlingen daglig helt til du oppnår ønsket resultat, alt fra 3 dager til 2 uker, og i pakken finnes det nok produkt til 36 behandlinger. Hello hvite tenner! Jeg har tatt to behandlinger og ser allerede forskjell på tennene mine. Det verste for meg er de 60 minuttene med skinne på tennene, og under første behandling trippet jeg for å få den av. Ved andre behandling satte jeg på en film på Netflix, og når favorittserien var over hadde jeg hvitere tenner.

Bruksanvisningen er enkel, men pass på at du følger alle trinnene nøye.

  – STEG 1 –

For å få et bra resultat er det viktig at du former tannskinnene dine oppe og nede, så du får rett passform til tennene dine. Dypp skinnene i nesten kokende vann i 4-6 sekunder så tannskinnene myker seg opp. Press deretter mot tennene, så de former seg.

 – STEG 2-

Når du er fornøyd med passformen, «fryser» du skinnen i iskaldt vann. Jeg la skinnen i et glass med vann i ca et minutt så jeg var sikker på at den var helt hard.

– STEG 3-

Puss tennene før du bleker tennene. Påfør en linje med blekegele midt i skinnen, og pass på så du ikke bruker for mye. Geleen vil «gli» ut i skinnen når du setter den på tennene, så vær heller litt sparsommelig første gangen du prøver Swiss Clinic sitt «Whitening System». Anbefalingen er 40-60 minutter behandling. I pakken følger det også med en fargeskala for tennene, så du kan se fremgangen din. Jeg gikk ned på fargeskalaen etter to behandlinger

Rabattkode til deg

Har du også vurdert å bleke tennene? Nå får alle mine lesere 200 kr rabatt på «Whitening System», om du bruker rabattkoden JANKA200 så betaler du kun 480kr og kan møte våren med hvitt smil. Du kan bestille her!

 

Translate »
Read previous post:
Boost immunforsvaret

Vi deler juicen full av c-vitaminer som booster immunforsvaret

Close