Annonse

På sommeren bruker jeg ekstra mye smykker. Jeg syns det er utrolig fint med smykker mot sommerbrun hud og jeg elsker hvordan smykker kan få ett helt enkelt antrekk til å poppe. Og for å ikke bli alt for ordentlig så liker jeg å style smykkene i lag på lag, gjerne med forskjellige materialer og farger.  PS! Nederst i innlegget får du en rabattkode på smykker fra Huldresølv.

Du finner armbåndet LYSNING her armbåndet Mariette her og Kara her. Den store ringen finner du her og den lille her

Halskjede Mariette her øreringer Gren her 

Huldresølv har designet smykker i 20 år med fokus på norsk moderne design, folketro, mystikk og håndverk. Elise Thiis-Evensen hadde et sterkt ønske om å lage smykker som feiret de norske håndverkstradisjonene men likevel opplevdes å være så moderne at de kunne brukes hver dag. Og det er akkurat dette jeg elsker med de vakre smykkene.

Se alle de fine smykkene her!

Huldresølv har teamet opp med den norske designeren Mariette og resultatet har blitt en urban og organisk kolleksjon med Mariettes karakteristiske signatur, slangeskinnmønster. Allikevel henger både de nye kolleksjoneneLysning, Bregne, Vindel og Mariette sammen og jeg elsker å kunne bruke de forskjellige smykkene sammen. Clutchene har også Mariette designet, du får tak i de her!

Jeg gir mine fine lesere en eksklusiv 20% rabattkode, den gjelder i tre dager til søndag 4.6.2017 Rabattkoden er POLLIANI

Translate »
Read previous post:
Tasty wednesday: Lunsj som smaker

oppgrader brødskiven din med denne digge oppskriften

Close