Denne sesongen er sokker i pumpsene hottere enn ever. Kombinasjonen er like hot til hverdags og til fest. Og til deg som tenker sokker i pumps kommer jeg aldri til å bruke, forsøk med et par fargerike eller delikate sokker hjemme, så ser du hva det gjør med antrekket. Fortsatt ikke overbevist les sokker og heler: en nybegynners guide under og se om du skifter mening.

Personlig syns jeg trenden er sukkersøt, og den vokser skikkelig på meg. For noen som tok sitt første steg inn i sokker-og-hæler verdenen for bare noen måneder siden er jeg her for å fortelle deg alt du har gått glipp av. I tillegg til at et par sokker i pumpsene er unektelig iøyenfallende, er komfort faktoren ved å ha sokker i skoene grunn nok til å konvertere meg for lenge siden. 

Er du lei av de samme skoene hver eneste dag, er dette den perfekte løsningen, du pimper enkelt opp skoene med sokker ( merk. ikke sorte slitne sokker ) tenk delikate blonder eller rysjer og glitterdetaljer. En glittersokk gjør selv de mest kjedelige pumpsene selskaps klare. Og når høsten nærmer seg varer favoritt sandalene med høye heler lengre ved at du, oh yes bruker sokker i skoene.

 

Det beste med å ha høye sokker i høye heler.

  • Komfortabelt. Sokker i helene gjør at skoene ikke presser like mye og du kan gå med høye heler i flere timer enn du ellers kunne gjort. Ha-det-bra gnagsår.
  • Har du et par gamle pumps, men ikke råd til nye – du finner fine sokker i billigkjeder og på 1-2-3 har du “nesten” nye sko.
  • Er du lei av å bare kunne bruke favoritt sandalene på sommeren, med sokker kan du bruke de når det blir kaldere ute.
  • Sokker i sandalene løfter et antrekk, det er det ikke tvil om. 

 

Translate »
Read previous post:
Fem sunne vaner å teste denne uken

Ta deg tid til deg selv denne sommeren.

Close