Blomsterkjoler Polliani

Det rosa settet fra danske Saks Potts er en stor favoritt i skapet mitt. Jeg elsker tulipanarmene og printet. Under Paris Fashion Week var det litt for kaldt til å gå uten jakke, så jeg valgte å style settet med en høyhalset genser under.

Man kommer ikke utenom blomsterprint og blomsterkjoler når våren og sommeren endelig er her. Og under moteukene for SS17 viste designerne hver sine tolkninger av den udødelige floral-trenden. Balenciaga viste retro blomsterprint, mens Rodarte viste blomsterbroderier, som i lang tid også har vært Guess sitt kjennetegn på accessories. Denne sesongen har den 70-tallsinspirerte hippiekjolen virkelig fått sin renessanse, og det er bare å eksprimentere med duse eller sterke farger, rysjer eller ulike lengder. Vi har samlet kjoler med flower power på både luksus og budsjett.

Les også: Nå er det lakk som gjelder

Luksus

Blomsterkjoler Polliani

Off shoulder-kjole fra Roberto Cavalli, dus rosa kjole fra Zimmermann, rød kjole fra Marcus Lupfer, sort kjole fra Roberto Cavalli

Blomsterkjoler Louis Vuitton

Louis Vuitton tok med trenden inn i sin Fall Winter 2017-kolleksjon, som de viste på Louvre under Paris Fashion Week. Å style blomsterkjolen med en turtleneck eller lårhøye boots gjør at du kan være den gjennom våren, kaldere sommerdager og utover høsten. Like aktuell er trenden på bukser og jeans – kanskje du skal prøve ut en DIY å brodere på blomster på en gammel bukse eller olajakke?

Budsjett

Blomsterkjoler Polliani

Bukser fra Zara, bluse fra Zara, rosa kjole fra Mango og sort kjole fra Mango

Les også: 8 ganger jeg brukte matchende sett

Foto produsentene

Translate »
Read previous post:
min ville side

Jeg har for første gang lekt meg med printet jeg i årevis har assosiert med gamle damer. Let me show...

Close