Denne sesongen er det farger som gjelder, og er du av typen som vil tone ned antrekket er skoene helt klart stedet du kan være litt mer vågal. Finn inspirasjon fra disse statementskoene, enten du slenger deg på volang-trenden, velour, rosa, metallisk, eller den evige sommerfavoritten oransje.

Budsjett

Sandaler Polliani

Grønn velour, rosa platåsko i velour, lilla statementsko med volanger, oransje Balenciaga-inspirerte sokkesko – alt fra Zara, oransje spisse slingbacks fra H&M

Dere har kanskje sett de blomstrete sokkeskoene fra Balenciaga? Skoene har på kort tid blitt superhotte, og er å se på de største motebloggerne verden over. Hos Zara har de laget et par oransje, litt safere enn den blomstrete luksusvarianten. Statementskoene er et sikkert valg denne sommeren, og de spriter opp enkle antrekk på varme sommerdager.

Luksus

statement sko

Gule silkesko med fjær, blå velvetsko fra Aquazurra, blomstersko fra Gucci, rosa sko på bildet fra Balenciaga og lys rosa velvetsko fra Nr. 21

Og fortvil ikke om du ikke er keen på å gå i 20 cm stilletthæler. Flate sandaler i statementfarge eller -materiale er minst like fint som de høye skoene.

LES OGSÅ: Trend – Rosa

Translate »
Read previous post:
reisebrev fra Barcelona

Jeg har tatt meg en etterlengtet ferie

Close