Annonse

Hverdagen flyr av gårde og vips så var også 17. mai i boks. Vel overstått kan vi vel si.  Det ble mye is og pølser på de små og med vær som ikke var helt til å stole på hadde jeg pakket med meg sos for liten og stor i vesken.

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen. Det som redder meg mest ut av hverdagsuhellene er våtservietter, og det går ikke en dag uten at de brukes her i huset. Minstejenta går fortsatt med bleier, så Natusan baby First Touch extra sensitive wipes er flittig brukt til bleieskift da de rengjør og gjenfukter barnets hud på en mild måte. MEN, de brukes til alt annet SOS også.

Vi har alltid våtservietter på spisebordet om uhellet er ute. Det er alltid noen små hender eller ansikt som må vaskes og da har vi det i umiddelbar nærhet.

På 17. mai pakket jeg vesken for en dag ute, ekstra sminke til meg for å friske opp litt utover dagen, ekstra sko til små og store, blomster til vertinnen OG Natusan baby First Touch extra sensitive wipes til resten av familien. Perfekt sos for liten og stor.

 

Translate »
Read previous post:
Stjel stilen: Naturlig sommersminke

Stjel stilen steg for steg fra min forrige magasinshoot.

Close