spis deg til fantastisk hud_polliani_jankapolliani_tips_beauty (7 of 1)

4 verdifulle men kostfrie tips til en sunnere hud

I dag finnes det ekstremt mange dyre produkter som lover en hel masse, men visste du at du faktisk kan spise deg til en fantastisk hud? Og det beste av alt, det koster nesten ingenting

Start alltid dagen med en kopp varmt vann med sitron i. En deilig kaffe latte og sukker er ofte et fristende alternativ på morgenkvisten, men kaffen virker faktisk dehydrerende på kroppen og kan føre til f.eks hodepine.  Raffinert sukker er selvfølgelig også en big no no, (jeg er currently på sukkerrehab, og dette er noe jeg spesielt sliter med å kutte ut). I tillegg til en hel haug av andre helsemessige årsaker til å ville kutte sukkeret. Sukker kan skape en innflammasjon i kroppen og huden din!Den bryter ned kollagen og elastin i huden, som  holder huden din stram og rynkefri. Bytter du ut kaffen med en kopp varmt vann med sitron i, så begynner metabolismen i kroppen å virke med en gang, og du får en god dose C-Vitamin istedetfor.

Grønne grønnsaker.  Jeg har en vegansk kost og har en stor fordel her, men det er utrolig hvor mye det hjelper og tilføye litt ekstra grønt til hvert måltid. Grønnkål, spinat og til og med persille og koriander er genialt for din skin detox og er en supergod kilde til både omega 3, kalsium, jern, magnesium og vitamin B, C og E. Visste du forresten at grønnkål inneholder betakaroten?

Ikke glem det sunne fettet. La avokado bli din beste venn! Avokado er en super-fuktighetsgiver og holder huden din unna skader utenifra. Søtpoteten inneholder også masse A-vitamin og C-vitamin som holder huden elastisk og myk.

Matvarer kan erstatte dyre skrubber. For mange år siden tipset jeg her på bloggen om en leppeskrubb som jeg alltid bruker. Nå i disse leppestift tider er det viktig å ha myke og glatte lepper som en base, og etter denne kalde tørre vinteren kan det være lurt å eksfoliere litt. Blander du to spiseskjeer perlesukker, litt honning og olje så har du en perfekt skrubb

Translate »
Read previous post:
Fire beautyfails du bør unngå

Tørre lepper eller uren hud? Vi har samlet beautyfails du bør unngå.

Close