Tvilling-spenner, hårnåler og hårbøyler. Bobbypins med blomster, perler, gull og stener. Vårens mest trendy hår-asseccoarer ser ut som de stammer fra en helt annen tid og gir en følelse av romantikk og eleganse. Merker som Versace, Dolce & Gabbana og Vicky Zhang er blant designere som har spådd denne vårtrenden. Nå bør du dra på skattejakt i vintagebutikkene, eller rocke bestemors gamle hårpynt igjen. Statementspenner er på vei til å bli en av vårens aller største trender.

Barocco squad goals – #VersaceTribute #VersaceSS18 Shop at the link in bio.

Et innlegg delt av VERSACE (@versace_official)


Du hørte kanskje om Versace’s ss18 visning hvor noen av 90-tallets største supermodeller avsluttet showet? På denne visningen ble resten av modellene sendt ned catwalken med håret festet på hver sin side av hodet med vintageinspirerte gullspenner. De to gullspennene dro manken bakover i en stram midtskill. Dette er en frisyre alle kan klare, og er allerede på god vei til å bli en av vårens aller største trender. Enkelt, men elegant.

Dolce & Gabbana viste også frem flere ulike statementspenner, men i tillegg renessanseinspirerte kroner og hårbøyler. Røde roser i håret tok også plass i vårkolleksjonen, og ga en følelse av kjærlighet og romantikk. Den nye kampanjen deres er verdt å ta en titt på. Her har de tatt med seg en millenials-gjeng på shoot i Venezia. Lurer på om de ’tilfeldige’ turistene i bakgrunnen på fotografiene faktisk er tilfeldige, og eventuelt hvor mye de fikk for det! Uansett hadde det vært gøy og havne midt i Dolce & Gabbana shoot på ferie.

Flere it-jenter har begynt å ta i bruk spennene, og scroller du nedover Instagram kan du legge merke til de overalt.

Translate »
Read previous post:
Spennende rødbetsalat med ovnsbakt søtpotet og chévre

Sjekk ut denne fantastiske middagssalaten!

Close