Forhåpentligvis er sommeren her snart, og en naturlig sminkelook er perfekt når man får litt farge i ansiktet. Det er ingen hemmelighet at jeg er fan av en naturlig look året rundt, og på shoot er det intet unntak. Naturlig betyr derimot ikke nødvendigvis sminkeløs. Følg denne steg-for-steg guiden til hvordan du legger naturlig sommersminke. Sjekk også våre tips til vårfargene du bruker på leppene.

Naturlig sommersminke

Slik gjør du for å stjele looken; 

  • Masser en flytende highlighter godt inn i huden med fingrene, deretter bruker du en foundationkost til å påføre foundationen med sirkelbevegelser. Legg gjerne flere tynne lag jo mer dekk du vil ha, men pass på at den er jobbet godt inn i huden fra første lag. Bruk deretter en concealer på de områdene du ønsker ekstra dekk – som øynene, rundt nesen eller på urenheter – og bland den lett ut med en mindre kost. Pudder er kun påført i t-sonen for å unngå å se blank ut, så du beholder gløden fra strobe-kremen. Legg til slutt solpudder lett på høydepunktene i ansiktet og en blush i kinnene for en naturlig, solkysset look.
  • Til øynene, begynn med å legge en base lett over hele lokket og blend opp mot globallinjen med det som er igjen på kosten. Deretter bruk eyeliner (her er det brukt Eyepencil i fargen Coffee) langs øvre vippekant og litt ut i en vinge. Blend lineren ut med en liten kost for en soft liner. Deretter bruk mascaraen og eventuelt en vippetang.
  • Når sminken er såpass naturlig, er det fint å gjøre brynene ekstra fine. Start med å gre brynene sånn som du vil ha de, da ser du lettere hvor du vil fylle inn mer, og resultatet blir mer naturlig. Avslutt med Browgel for å sette alt på plass.
  • Til shooten tilførte vi fuktighet og preppet leppene med Prep + Prime Essential Oil Stick, så de røde leppene ikke skulle se tørre ut. Bruk deretter Feel so Grand Liquid Lipstick som du begynner å påføre på midten av leppene, slik at du har mindre produkt på applikatoren når du skal lage presise kanter.

Voilá – mange steg, men det er ikke så vanskelig som det kanskje ser ut som altså

Solpudder fra Guerlain, blush fra BECCA, foundationkost fra Tarte, foundation fra Giorgio Armani, concealer fra YSL, flytende highlighter fra Giorgio Armani, mascara, eyeliner og flytende leppestift i fargen Feel So Grand fra MAC

LES OGSÅ: Produktene som gjør deg klar til sommersesongen

Naturlig sommersminke

Photo ©Thomas Qvale

Translate »
Read previous post:
gratulerer med dagen

Sponset Gratulerer med dagen alle sammen! Jeg håper alle sammen får en fantastisk fin 17.mai feiring uansett hvordan du feirer...

Close