Annonse

Jeg elsker gode tilbud, hvem gjør ikke det egentlig? Også elsker jeg eventer, når butikkene gjør seg litt ekstra flid rett og slett. Kan jeg ta med meg resten av familien uten stress og mas er det ekstra gøy. Steen & Strøm Department Store ønsker velkommen til Summer Celebrations med massevis av aktiviteter for hele familien og gode tilbud førstkommende torsdag 8.juni.

Som en liten feiring av sommeren arrangerer Steen & Strøm Department Store, Summer Celebration for hele familien. Vil du være med?

Det vil være aktiviteter og mange gode tilbud i alle butikkene og det blir morsomme konkurranser i butikkene og flotte premier. Det vil være bar i hver etasje med servering av lemonade, snacks og fruktspyd, DJ i 1. etasje og god stemning!

  • Du kan ta bilde i S&S photobooth, dele bildet i sosoiale medier og være med i trekningen av 1 av 3 goodiebags til en verdi av 10.000,- per stk.
  • Meld deg inn i S&S Loyalty hos en av husets vertinner vær med i trekningen av 1 av 3 gavekort til en verdi av 1500,- per stk
  • Offisiell åpning av Armani i 2. og 3. etasje
  • Møt blogger yndlingene Lene Orvik og min gode venninne Marna Haugen (Komikerfrue) i 3. og 4. etasje
    – Møt YouTuberne Emma Ellingsen & Sandra th Beauty i 1. etasje klokken 18.00

For å få med deg hva som skjer på Steen & Strøm Department Store og for å melde deg på klikk her! 

Husk å dele arrangementet med venner og familie. Vi sees!

©thomas qvale

 

 

Translate »
Read previous post:
video: god morgen

I denne videoen deler jeg mine aller beste beautyhacks og du får se mine morgenrutiner.

Close