Den store strandbagen er vel en av årets heldigste trender? Det er nemlig ikke rent lite man ender opp med når man stresspakker og tror man ha med seg alt. Enten du skal på lang flyreise eller kun reiser med carry on, her er syv tips til hva du bør prioritere i reisevesken.

Reisevesken

Sovemaske i silke fra Slip, Dry Texturizing Spray fra Oribe, Pommisst face mist fra Jane Iredale, tannbørste fra Jordan, reiseveske fra Gucci, solbriller fra Dita, lader fra Belkin, trådløse ørepropper fra Bang&Olufsen Beoplay og BB Cream fra bareMinerals

  1. Face mist. Denne er en lifesaver på lange flyturer der luften er tørr, så du føler deg litt bedre når du lander. Den er ellers fin for å friske opp ansiktet og gi fuktighet til hud som har vært i solen.
  2. Sovemaske. Like mye som den redder dårlig søvn hjemme, redder øyenmasken søvn på flyturer. Også fin om du er uheldig og skulle ende opp med et rom som får lys inn klokken seks om morgenen.
  3. Nødlader. I takt med at alle plutselig har en iPhone, har alle plutselig konstant lite strøm også. Selv om flyplasser og noen fly har strømuttak, er det ikke alltid du får muligheten før du er fremme. Og vi er vel ikke de eneste som nesten er flau over hvor avhengig vi har blitt av telefonen – spesielt på reise? Altså, uten telefonen har man jo ikke engang billetter enkelte ganger.
  4. Tørrshampoo. Skal du på en kort tur er dette en life saver så du slipper å gjøre hele hårvask-rutinen. Og ellers er den perfekt når du føler at håret trenger en oppfriskning etter en dag i varmen. Bare husk reisestørrelse når du skal ha den med i carry-on.
  5. Tannbørste. Trenger vel ikke si så mye her, ingenting er værre enn en lang reise uten. Husk mini-tannkrem!
  6. BB cream. Om du ikke er komfortabel med å gå helt uten sminke, men også føler at sminken blir stygg i løpet av reisen, er BB-kremen perfekt. Den tilfører fukt, har ofte solfaktor og selvfølgelig farge. Mye bedre enn å stappe hele sminkemappen i vesken.
  7.  Sist men ikke minst – ørepropper. Steng verden ute og senk skuldrene med favorittmusikken. Eller en god podcast – sjekk ut våre favoritter her.

God tur! Og ja, blomster er en av de tingene du kan droppe i reisevesken;

LES OGSÅ: Mine tips til vakker sommerhud

Translate »
Read previous post:
blomsterprint

Det er sjelden jeg har fått så mange komplimenter fra ukjente på gaten for noe jeg har hatt på meg,...

Close