Moteukene er rett rundt hjørnet, og med moteuker hører det med street style-bildene av moteentusiaster fra verden over. Ofte kan man nærmest rive seg i håret over hvordan noen klarer å “pull off” disse crazy og eksentriske antrekkene, men det er faktisk ikke så mye som skal til for å stjele stilen til fashionistaene. Det er nemlig noen plagg som er basen i de fleste antrekk. Sjekk vår liste over syv ting alle motedamer eier:

Den dekonstruerte skjorten

Glem stramme og formsydde skjorter som gjør deg ukomfortabel. Den dekonstruerte skjorten har volanger, store ermer eller off shoulders. Den er safe, men fortsatt et plagg som virkelig stjeler oppmerksomheten.

Maxikåpen

Det er ikke uten grunn at Max Mara holder seg aktuelle år etter år – maxikåpen er et statementplagg som aldri går av moten. Og jo større jo bedre, ikke vær redd for å se hjemløs eller tjukk ut eller hva man nå enn forestiller seg. Skaff en i tynnere stoff til sommeren, og en i ull til vinteren. Den redder en hver kleskrise og du kan ta den fra sofistikert til kul på null komma niks. Bare se på Mary-Kate og Ashley.

Sporty luksus

Rekk opp hånda om du noen ganger bare vil ta på deg treningstightsen (eller joggebuksa?) noen morgener (alle morgener?). Vi har alle de dagene eller ukene hvor ingenting føles rett og jeans høres ut som døden. Da er street wear og sport luxe som sendt fra himmelen – kombiner en trackgenser med noen vide bukser i teknisk stoff og du er good to go. I tillegg er heldigvis hvite sneakers kommet for å bli.

Maxiskjørtet

Et langt skjørt med høyt liv er en sikker vinner i de fleste anledninger. La litt av anklene synes nederst, og du vil ikke lenger føle at skjørtet gjør deg kortere. Ikke minst er det det perfekte plagget for å tone ned looks du synes viser for mye hud. Balanser crop topen eller spagettistropper med et maxiskjørt og du vil ikke føle deg alt for naken.

Grafisk mønster

Gucci har virkelig fått sin renessanse den siste tiden, og du kan ikke gå et sted uten å se patches av løver, fugler, insekter eller blomster. Jo mer kitschy, jo bedre er det. Dykk dypest i en vintagebutikk og finn frem klær med mønster som virkelig får frem den retro 70-tallsfølelsen.

Thigh highs

Skoen alle elsker å hate? Du trenger ikke kjøpe de i PVC, semsket funker like godt. Pretty Woman-bootsene er kommet for å bli, og de kan både gjøres mer sofistikert med en sort blazer, eller rockes opp med en grafisk tee. I tillegg gir de deg illusjonen av lengre ben og et lite selvtillitsboost.

Statementøredobber

Alltid en life saver når du trenger det lille ekstra. Statementøredobbene kan brukes hver for seg, være asymmetriske eller lyse i mørket om du er den typen. Når Prada viser julekuler i ørene til modellene på catwalken, tolker vi det som at alt er innafor.

Translate »
Read previous post:
Get The Look Naturlig Sommersminke
Get the look: Naturlig sommersminke

De beste tipsene for naturlig sommersminke.

Close