Det er ingen hemmelighet at solen ikke akkurat er det vi er mest bortskjemt på her til lands. Mye annet bra – men sol og soling er det ikke sånn veldig mye av. Derfor må man noen ganger ty til selvbruning – trikset som både er en lifesaver og litt skummelt. Påfører du feil, ender du fort opp med noe mye værre en å være blek. Dette er våre beste tips til det perfekte selvbruningsresultatet.

Selvbruning

  1. Skrubb huden før påføring – da fjerner du døde hudceller og du unngår at selvbruningen faller av med en gang.
  2. Ikke shave rett før du skal ta på selvbruningen. Da kan du ende opp med at kremen legger seg i porene og du får små sorte flekker. Shave heller en dag etter eller en til to dager før.
  3. Bruk selvbruningsspray de stedene det er vanskelig å få et godt og jevnt resultat – som hender og ansikt. Denne legger seg som et tynnere lag og kommer bedre til.
  4. Finn riktig farge. En alt for mørk krem eller mousse ser fort veldig unaturlig ut.
  5. Bruk en selvbruningsvott. Denne jevner ut moussen/kremen bedre og gjør at du slipper stygge selvbruningsrester på håndflatene.
  6. Det er lett å få skjolder i ansiktet, og derfor er det alltid lurt å gå til innkjøp av en selvbruning spesielt laget til ansikt. Disse er utviklet for å ikke tette porene, og tilføre fuktighet så den holder lengre.
  7. Husk at det også finnes gradual tan-kremer, som gjør at du kan velge om du kun vil ha et hint av brunfarge og tilpasse så det passer deg perfekt.

selvbruning

Selvbruningsspray Jet Set Sun, ansiktsselvbruning St. Tropez, Liquid Bronze Self Tanning fra Clarins, Sérum Terrybly sunbooster fra By Terry og Gradual Tan Lotion fra St. Tropez

LES OGSÅ: Hudpleierutinen alle bør følge

Translate »
Read previous post:
tasty wednesday: grillet vannmelon

Jeg har aldri hørt om noen som ikke liker vannmelon EVER! Dagens tasty wednesday har en tvist!

Close