Annonse

Selv om været kanskje har lurt oss til å tro at våren er i full anmarsj de siste dagene, har vi allikevel en liten stund igjen med varierende og kaldt vær. Det er ekstra viktig å ta vare på huden i kulden.  Min strenge hudregime er det som gjør at huden min i en alder av 38 år ser bedre ut enn noensinne

Den daglige renserutinen er den aller viktigste, det er den som huden min til syvende og sist vil takke meg for. Og siden det er så mange av dere som har spurt meg om beautyrutinene mine tenkte jeg at jeg skulle dele med dere mine morgenrutiner, noen beautyhacks og nyheter fra Nuxe Paris.

– STEG 1 –

RENS HUDEN

Jeg er nøye med renserutinene mine også på morgenen. Jeg sover med nattkrem og det er viktig å fjerne denne før jeg skal påføre dagkremer og sminke. Ofte holder det med at du bruker rensevann, men personlig liker jeg å vaske ansiktet skikkelig med en god rens.

Beautyhack: Bland Nuxe Comforting Cleansing Milk med Nuxe Gentle Exfoliating Gel, og masser det inn i huden, før du skyller godt. På denne måten får du en dypere rens av huden og en mildere konsistens i din ansiktspeeling. Med andre ord, dette kan du gjøre hver morgen. Huden min kjennes silkemyk etter jeg har vasket den med denne blandingen

– STEG 2 –

KLARGJØR HUDEN

Fukt, fukt, fukt. Jeg får ikke sagt det nok og nå som det er kaldt ute er det ekstra viktig. I perioder jeg sluntrer unna med disse rutinene ser jeg at huden min ser eldre ut. Med andre ord, fukt er noe av de viktigste i min hudpleierutine. Men, før jeg gjør noe annet på morgenen legger jeg en maske – gjerne 2-3 ganger i uken når det er skikkelig kaldt ute. Nuxe Clarifying Cream Mask er vårens nyhet og jeg ELSKER den! Den er rensende og gir helt enkelt ansiktet et ekstra løft før du tilfører fukt.

Kremmasken har en konsistens av deilig myk leire som renser, strammer opp huden og gir en klarere hudtone.   Masken skal sitte på i 5-10 minutter og deretter skylles av med vann. I mellomtiden mens masken virker lager jeg frokost til barna og løper rundt og leker Casper the ghost, de syns det er kjempe gøy. Jeg liker å påføre masken med en pensel, men dette er en smakssak, jeg føler jeg kommer litt letter til spesielt rundt øynene.

– STEG 3 –

SERUM + Dagkrem + FAKTOR

Om du virkelig vil ha effekter som synes, er det lurt å innføre et serum i hudpleierutinen din. Nuxellance eclat ansiktsserum inneholder høyt konsentrat av naturlige planteestrakter. Kremen har en utfyllende effekt på linjer og rynker og vil etterlate huden silkemyk. Korrigerende pigmenter har en lysnende effekt på ujevnheter og pigmenteringer. Anvendes som et serum på nyrenset hud, før ansiktskrem på morgenen.

Jeg påfører alltid serum før dagkrem og solkrem i ansiktet. Jeg varierer litt på produkter utifra hva huden min trenger, med Nuxe har et stort sortiment som kun selges hos Apotek 1 på nett og over disk. Sjekk her for hele sortimentet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Translate »
Read previous post:
Fire friske sommerdufter
Fire friske sommerdufter

Vi tipser om sommerens beste dufter.

Close