Brød er fryktelig undervurdert spør du meg. Jeg er oppvokst med at brød er frokostmat, men med rett tilbehør kan du også spise brød til lunsj, middag og kvelds. Og i dagens tasty wednesday tenkte jeg å tipse dere om hvordan dere kan oppgradere brødskiven deres, med ting du sikkert allerede har i kjøleskapet. Jeg garanterer en lunsj som smaker.

Noe av det aller beste jeg vet er avokado toast, jeg mener, det er ganske bankers. Godt brød, avokado, sitron og havsalt, jeg blir aldri lei. Men, denne toasten er en oppgradering. Fortsatt deilig brød, fortsatt avokado, men oppdatert med egg, søte nektariner og mais. Nam-nam.

Slik gjør du

… kjøp noen skikkelige gode landbrød ( eller bak selv.)

… kutt en sirkel ut av midten av brødet (spar på det du skjærer ut).

… varme litt smør eller olje i en panne og legg toasten + brødrundene du fjernet (du kan ikke kaste bort dem … de er perfekte til dipping).

… legg et egg i hullet og stek det opp.

… smør avokado med sitron på skiven

… topp med med stekt mais og søte nektariner.

… Ønsker du enda mer mat, topp med fetaost, basilikum og havsalt.

…SPIS! Have a tasty wednesday.

 

 

 

 

 

 

Translate »
Read previous post:
oppdater den klassiske skjorten

Slik kan du oppdatere den klassiske skjorten på 1-2-3

Close