Denne salaten er like fargerik som den er næringsrik! Rødbetsalat er like godt som tilbehør som et helt måltid, og er en stor favoritt her i huset. Betene metter dessuten masse og for meg som ikke spiser kjøtt er det et must i kjøleskapet

Nei, vi snakker ikke om rødbeter på glass, men nykokte friske rødbeter. Det er blitt en grønnsak jeg MÅ ha i kjøleskapet til enhver tid. Jeg pleier også å variere hva jeg har i salaten, ofte så er det litt på slump som gjør at det smaker friskt og godt, det er jo det som er så bra med salat, du kan ta det du har i kjøleskapet.  Rødbeter er fantastisk godt med fetaost eller chevre, men i salaten jeg lagde i helgen, droppet jeg osten og lagde en digg dressing istedenfor

Dette trenger du: Quinoa (kok som det står på pakken) edamame ( kok de lett ) kok 3-4 rødbeter, når de er ferdigkokte skyller du de i kaldt vann så de ikke er varme, de skal raspes i denne salaten. Rasp også gulrot, del opp babyspinat, grovhakk avokado, frisk mynte og koriander. Jeg liker å riste valnøtter i litt honning som jeg også putter i salaten

Dressing: 3 ss eplecider edikk, 1 lime, 3 ss olivenolje, 2 ss honning eller agave + 1 ts dijonsennep. Tilsett grovhakket frisk mynte og koriander.

Bland dressingen godt inn i salaten så alle smaker setter seg. Have a tasty wednesday!

Translate »
Read previous post:
Nå er det lakk som gjelder

Nå er det ett materiale som skiller seg ut fra mengden. Under moteukene i København ble it-jenter spottet i lakk...

Close