Er zoodles nytt for deg? Ikke rart, men navnet er rett og slett satt sammen av zucchini, altså squash, og noodles. Denne oppskriften består nemlig av spiralisert squash, som ender opp med nesten samme tekstur som pasta når de kokes. Det eneste du trenger å gjøre er å gå til innkjøp av en spiralizer, som du får både rimelige og dyrere versjoner av i de fleste kjøkken-butikker. Denne oppskriften er en miks av zucchini og pasta, og du kan selv velge hvordan du vil justere den eller om du vil ha en supersunn versjon helt uten pasta. Om du er typen som tråler Pinterest etter matinspirasjon, har du garantert snublet over A Pinch of Yum. Denne matbloggen har en rekke digge oppskrifter, og tar ikke minst delikate bilder. I denne oppskriften viser Lindsay hvordan zoodles er en perfekt måte å fornye måten du lager grønnsaker på.

Burst tomato and zucchini pasta with avocado sauce via A Pinch of Yum

Pinch of Yum zoodles Polliani

Dette trenger du; 

3 kopper gule og røde cherry-tomater, eller mer etter hva du selv liker

2 squash, lages i spiralizer

100 g pasta (alt ettersom hvor mye du selv ønsker)

parmesan til topping

Dette trenger du til avocado-sausen;

1 avocado

1/4 kopp olivenolje

1/2 teskje salt

1/2 kopp bladpersille

3-4 grønn løk (den grønne delen)

1 hvitløksfedd

juice fra 1 sitron

pepper til å smake til

Slik gjør du;

  1. Pulser alle sausingrediensene i en kjøkkenmaskin eller med stavmikser til det er godt blandet
  2. Kok eventuell spaghetti og sett til side
  3. Varm opp cherrytomatene i en stor panne på medium-høy varme med litt olivenolje. Forsiktig rist pannen for å bevege tomatene. Fortsett å steke til tomatene er ser nesten brente ut og skinnet har sprukket eller løsnet. Fjern så fra varmen og sett til side.
  4. Legg til squashen i samme panne og rist i 1-2 minutter. Legg så til spagghettien og avocado-sausen. Bland alt sammen, topp med salt, pepper, tomater og parmesan. Voilá!

Zoodles a pinch of yum polliani

Photo and recipe Burst tomato and zucchini pasta with avocado sauce via A Pinch of Yum

Translate »
Read previous post:
Live Brekke Oslo Deco Polliani Interiør
Interior Tuesday med Live Brekke i OsloDeco

OsloDeco har kombinert nettbutikk med magasin – vi tok en prat med kreativ leder Live Brekke om hennes interiørfavoritter.

Close