Jeg simpelthen elsker statementjakker, de som skiller seg ut fra alt annet. Jeg kjøpte denne vintage navajo inspirerte jakken med frynser, skinn og indianersmykker på ebay mens jeg gikk gravid og angrer ikke et sekund. Den piffer opp ethvert ellers så plaine antrekk med jeans og tshirt. Kjenner jeg gleder meg til våren når denne taes frem med et par jeans shorts og boots. Har du noen favoritt butikker som du shopper på online? TIPS meg og resten av leserene!

I simply love statement jackets, the ones that stand out from everything else. I bought this vintage Navajo-inspired jacket with fringe, leather and Native American jewelry on ebay while I was pregnant and do not regret a second. It spice’s up any plain jeans and tshirt. I look forward to spring when it can be worn with a pair of jeans shorts and boots. Do you have any favorite onlinestores? TIP me and my readers!

I AM NOMINTADED FOR VIXEN BLOG AWARDS VOTE HERE.

FOLLOW WITH BLOGGLISTEN, BLOGLOVIN , TWITTER OR FACEBOOK

Translate »
Read previous post:
French & Ethnic breakfast

I love Antik batiks samarbeid med Laredoute og forelsket meg i de etniskinspirerte plaggene og tilbehøret for spring12  på frokost...

Close