The power of red. Rødt er definitivt en farge som fanger oppmerksomheten. Hillary Clinton valgte flere røde antrekk i presidentvalget mot Trump, kanskje fordi det er maktens farge?

Det er vel ingen hemmelighet at jeg elsker rødt. Det siste året har det kommet flere favoritter i skapet mitt og “postkasserødt” er desidert min absolutte favoritt når det kommer til fargetone. Det går ikke lengre enn et par år tilbake i tid at jeg var mer komfortabel med mer nøytrale farger. Men jeg har oppdaget the power of red

Slik styler jeg rødt her!

Rødt er en farge som er flatterende til hudtonen samtidig som den oser selvtillit og er en farge med mye makt. Jeg hører ofte flere av dere si at dere ikke kler rødt, og tro det eller ei, skal du gå for en rødfarge velg den klassiske “postkasserøde”.

Finn fargen som kler deg her!

Før jeg startet TopModel “reisen” hadde jeg kun hatt rødt på leppene 3 ganger i mitt liv, jeg har alltid synes at jeg ser så streng ut med farge på leppene. Jeg tror det handler om at jeg har litt smalere overleppe, noe som fort fremheves om jeg har på leppestift. Men, vi hadde fantastiske sminkører på sett og de lærte meg at jeg skulle tegne opp leppene før jeg påfører leppestift, gjerne litt utenfor leppekanten for å få større lepper. Og tro det eller ei, jeg har begynt å venne meg til farge på leppene

Trenger du tips til hvordan du skal få de perfekte røde leppene sjekk ut denne fine tutorialen her!

Røde lepper er en klassiker som kan gi antrekket og ansiktet et løft. Chanel sin nye palett Le Rouge Crayon de Couleur kommer i fire forskjellige toner av rødt, er fin å tegne opp leppekonturen, samt å fylle leppene med farge. Rett og slett en ny favoritt i sminkepungen her hjemme

 

Translate »
Read previous post:
Polliani Perfekte Sotede Øyne
Slik legger du perfekte sotede øyne

Våre bronse-favoritter til øynene.

Close