Noen ganger kan antrekk om sommeren være tricky – hvertfall her hjemme for temperaturen går fra 30 til 15 grader på null komma niks. Her er ti antrekk du kan hente inspirasjon fra uansett anledning.

Volanger

Volanger er kanskje våren og sommerens heteste element. En genser med volanger er romantisk og spriter opp ellers kjedelige antrekk. Ermene er også superfine når de stikker ut under en jakke.

Monokrom

Er det vanskelig å ikke kle seg i helsort også om sommeren? Style det sorte skjørtet med en klassisk hvit skjorte, knepp igjen om du er på jobb og knepp opp når du skal ut.

Ton-i-ton

Det går ikke lang tid mellom hver gang vi hører de som før hatet å mikse rødt og rosa – men som nå elsker det. Enten det er ulike rødtoner eller rødt og rosa, style antrekket ditt ton-i-ton fra topp til tå. Du er garantert et sommerlig antrekk, og det er virkelig om sommeren farger kommer til sin rett – så hvorfor ikke gå all in?

Matchende sett

Apropos all in – matchende sett med mønster er enkelt, men ser alltid spennende ut. Enten du går for bukser og blazer eller skjørt og topp, finn et mønster som er flatterende til deg, og style gjerne med statementveske og -sko.

Mønstermiks og DIY

Lag deg et sommerprosjekt og sett på patches på en gammel jakke. Style den med et statement-skjørt i samme fargetoner, og du har et antrekk garantert ingen andre er i nærheten av å ha. En vintage band tshirt er selvfølgelig prikken over i’en om du vil rocke det opp litt ekstra.

Miniskjørtet

Miniskjørtet kan være vanskelig å style – det er fantastisk på varme dager, men kan lett bli too much. Style det med en statement-jakke eller skjorte, gjerne oversized, som toner ned det sexy miniskjørtet. Denne sommeren er spesielt lakkskjørtene tilbake, og sammen med en romantisk overdel unngår du å være overstylet.

Maxikjolen

Kleskrise fordi det plutselig ble dårlig vær? Fortvil ikke, det er nemlig blitt innafor å gå med bukser under kjolen. Med en turtleneck og favorittjeansene dine – gjerne med kortere ankel så det ikke ser posete ut – i bakhånd redder kalde sommerdager, og du kan fortsatt ha på favorittkjolen.

Asymmetrisk

Igjen – volanger er det enkleste og fineste elementet du kan ha denne sommeren. Med denne asymmetriske skjorten trenger du ikke annet enn et denimskjørt og noen statement-øredobber for å være festklar.

Fire friske sommerdufter

Denim på denim

En tidløs klassiker – denim på denim. Enten det er denimskjørt, bukser eller shorts er det en sikker vinner sammen med olajakken. Eller hva med en olaskjorte? Og ikke vær redd for å mikse ulike vasker – bare pass på at de ikke er for slitt i stoffet så det ikke ser alt for rotete ut.

Midiskjørtet

Midiskjørtet er noe av det mest flatterende du kan ha på deg om du ikke er helt komfortabel i miniskjørtet. Du får fremhevet midjen, samtidig som du ser høyere ut siden anklene synes. Ton det ned med en oversized jakke til dagen, og som alltid: ikke vær redd for å investere i ett litt crazy mønster.

LES OGSÅ: Sommerens must-haves

Translate »
Read previous post:
trend: Blomsternegler

Håndpressede blomsternegler er det vakreste tilbehøret for våren og går viralt denne sesongen og er vår nye besettelse. Og du kan...

Close