Er det flere enn meg som syns at det er litt tungt å komme igang igjen? Det å komme tilbake til hverdagen igjen var ikke så enkelt som jeg trodde. I går var jeg så innstilt på at dagen i dag skulle bli bra. Jeg er giret på at 2017 skal kicke i gang, for jeg har så mye å glede meg til.

“Dessverre” var det planleggingsdag i barnehagen i dag – så første jobbdagen i 2017 ble brukt til alt annet enn jobb. Jeg liker lange frokoster, en kaffe eller en deilig kopp te, men det har jeg fått nok av i julen. I stedet for har vi brukt dagen på jakt etter sandaler til de minste, vi reiser til varmere strøk veldig snart og prøver å ha alt klart til da, det var lettere sagt enn gjort

Det å komme tilbake til hverdagen betyr for meg å komme tilbake til rutiner, ikke bare de vanlige jobb rutinene, men også når det kommer til sinne, trening og mat. For i julen så har jeg skeiet ut, for å være ærlig har jeg skeiet ut altfor mye det siste halve året. Så på nyttårsaften gjorde jeg noe jeg ikke pleier, jeg lagde meg et nyttårsforsett. Jeg skal bli sukkerfri!

Jeg prøvde på dette tidligere i år, jeg er rett og slett avhengig av sukkergodterier og vet hvor godt hele kroppen min har respondert på dette tidligere. Jeg tror at helsen min vil bli bedre, og at jeg får mere utbytte av treningen. Allerede føles det bedre, det er kanskje psykisk, men jeg er så innstilt på at jeg skal klare det

Jeg vil poengtere at dette ikke har med slanking å gjøre, men rett og slett for å bedre min egen helse. jeg som i utgangspunktet har et sunt kosthold ødelegger alle resultater med sukker. Bare vent, 2017 I am going to nail you!

Og tusen takk for alle fine mail, facebook meldinger og meldinger på instagram og snapchat. Jeg skulle ønske jeg klarte å svare dere alle, men har dere virkelig lyst på svar, er det letteste å sende meg en melding i kommentarfeltet på bloggen, da har jeg liksom alt samlet. Tusen takk for de fine meldingene dere alltid gir meg, jeg setter sånn pris på det

Photo Credit Christan Bastiansen

 

Translate »
Read previous post:
podcaster vi elsker

Podcast er blitt en fast greie på øret mitt det siste året. Jeg har byttet ut radio og musikk mot...

Close