Det er ekstremt mye som skjer om dagen og jeg skal innrømme at det kan være vanskelig å holde tunga rett i munnen til tider. Dere vil også skje at det kommer noen endringer her på siden innen kort tid, så om dere ser noen bugs dere ikke liker, eller noe som ikke fungerer, er det supert med tilbakemeldinger. Det er rett og slett time for some changes på mange måter

Det har vært sinnsykt år så nå trenger jeg et lite pust i bakken. Derfor pakker jeg og familien min kofferten og jeg gleder meg til sol, strand og masse bading. Jeg legger ut på en lag reise i morgen og kjenner jeg gru-gleder meg til mange timer på fly med små barn, men jeg gleder meg også enormt mye. Håper dere følger meg på turen på snapchat og instagram.

Men, det er også massevis som skjer på siden her i ukene fremover så jeg håper du også vil stikke innom her

 

 

Translate »
Read previous post:
tuesday wishlist

Inneholder adlinks Top Caroline Constas. Bag Celine. Jeans Balenciaga. Pumps Balenciaga. Notebook Smythson Perfume Byredo Dette er typisk meg! Mens, butikkene bugner over...

Close