©Szymon Brozka

Rødt er min favoritt farge, og ikke uten grunn. De siste årene har fargen gjort et skikkelig comeback, noen har til og med vært så vagal og sagt at red is the new black. En ting er sikkert, jeg bruker mer rødt enn sort og jeg elsker den sterke fargen som for antrekkene til å poppe. Her er tre ganger jeg brukte rødt – og det funket som rakker’n.

Den røde denimjakken fra FWSS har blitt flittig brukt. Den røde jakken dresser ned et ellers så pyntet rosa skjørt og rosa kitten heels. Rødt + rosa = Sant.

© Marie-Paola Bertrand-Hillion/ABACAPRESS.COM

Her er den røde denimjakken stylet som sett med rødt denim skjørt og rød turtleneck. Gå for et helrødt antrekk om du tørr. Bruk iøynefallende detaljer som statementsko, solbriller og veske.

© Marie-Paola Bertrand-Hillion/ABACAPRESS.COM

Dette er min favoritt kjole over alle kjoler jeg har i skapet og DET er ikke få. Vitakin lager folkedrakter med unikt håndbroderi. Jeg kunne valgt å tone ned antrekket med litt sartere detaljer, men siden det var fashion week gikk jeg all in.

Les også: Stjel stilen: All red

Translate »
Read previous post:
Min sommerferie med Synnøve Skarbø

Hun podcaster, lager TV program og skriver bøker. Sjekk hvordan Synnøve Skarbø skal feriere i sommer!

Close