Tre juiceoppskrifter å starte mandagen med

Vi elsker å starte dagen på en sunn måte, og juice er en enkel måte å få i seg de ekstra næringsstoffene. Vi har samlet tre grunn ingredienser du kan bygge juicen din rundt.

Granateple

Vi vet ikke hvor mange intervjuer vi har lest om kjendiser som starter dagen med et granateple, eller til og med spiser granateple før hvert måltid. Den er full av antioksidanter og den smaken er perfekt til de som liker juicen sin søt. Granateplet har anti-inflammatoriske egenskaper, som er forbundet med redusert inflammatorisk aktivitet i blant annet fordøyelsen. Miks med spinat og banan og du har en powerjuice å starte uken med.

Rødbet

Rødbeter er stappet med antioksidanter, og har en god smak som kan nøytralisere sterkere smaker. Miks den i juice med ingefær, sitronsaft og eple og du har en lett og god juice.

Spicy

Det er ingen hemmelighet at jalapeno, cayennepepper og annen spicy mat og krydder er med på å booste metabolismen. Og for de som ikke akkurat spiser en jalapeno eller chili rå – legg det til i juicen! Sammen med for eksempel avocado, banan eller gulrøtter blir smaken nøytralisert, og en appelsin kan gjøre smoothien litt søtere.

Tre juiceoppskrifter å starte mandagen med

Kilde Soma

Les også: Vannmelon juice

Translate »
Read previous post:
lykkeligere uten badevekt

Jeg ser det nå kjære badevekt, du og jeg skulle slått opp for lenge siden, da burde du ha lyttet...

Close