Begynner du å gå lei av vinterkåpen din, men det er enda for kaldt til å legge den på hylla? Sjekk ut hvordan du lett kan oppdatere den med disse stilige streetstyle-triksene.

  1. STATEMENTSKJERF.

Gjør som Elisa Taviti og Hege Auerlie ved å style vinterkåpen med et stort ullskjerf lagt over den ene skulderen. Fest det med et unikt belte.

Photos from THESTYLESTALKER and KUBA DABROWSKI/WWD

Trenden har vært en lifesaver for samtlige under de kjølige moteukene som har vært. Den har forekommet i ulike kreative varianter. Både med og uten statementbelte i midjen.

@lizagysevskaya 👘🎩

Et innlegg delt av Søren Jepsen (@thelocals)

2. BELT IT UP. 

Et perfekt eksempel på hvordan accessoirer kan gi antrekket ditt det lille ekstra. Midjebelter er in for fullt. Finn frem det kuleste belte du har, og fest det rundt midjen utenpå kåpen din. Erika Boldrin har valgt et langt stoff-belte i kjent Off White stil for en mer sporty street look.

Photo by: www.thestyleograph.com

Hudpleie-guruen Maria Hatzistefanis styler ofte kåpene sine med stilige belter. Her har hun også gått for en sporty variant med et Off white clip-on belte i midjen.

LES OGSÅ: MITT ALLER BESTE STYLINGTIPS

Vinterjakken du har gått trøtt på kan enkelt få en ny look ved å style den med ulike statement-skjerf og belter i midjen. Kanskje man da holder ut litt lenger før vårjakken erstatter ulla!  Ps. Midjebelter passer akkurat like godt over blazeren som vinterkåpen.

 

 

Translate »
Read previous post:
Lek deg med farger denne sesongen

Denne neglelakktrenden er perfekt for våren

Close