Selv om jeg elsker å få lov til å låne mye dyre designer plagg til fashion week, er de en ting jeg elsker enda mer, det er å komme over budsjettkupp. Hva med et par hvite jeans til 399,- Ukens bete budsjettkjøp er hvite bukser som sitter uansett hvilken fasong du har.

Hvite jeans er vanskelig å finne. Spesielt om du er som meg, curvy med både rumpe og lår. Det hvite har en tendens til å fremheve det som ikke er så pent hos meg, men jeg kom over denne hvite jeansen på Lindex. ( nei, dette er ikke en annonse, jeg hadde bare lyst til å tipse deg. ) Det beste er shapen, den har vide ben og er high wait noe som er flatterende uansett fasong.

Syns du det er vanskelig med hvite jeans? Det trenger ikke å være sommer for at det skal være fint. Sjekk ut hvordan jeg har stylet den samme jeansen her!

Ps! Hvitt er kanskje ikke det mest praktiske når det er vinterslaps ute som nå, så vent til det er litt barere på bakken, mine jeans er full av flekker as we speak

 

Translate »
Read previous post:
På tide å finne frem solbrillene
Slik tar du vare på huden din i påskesola

Alt du trenger å vite om solbeskyttelse og litt mer. Se også våre favorittprodukter innen solpleie!

Close