Ny uke og nye skatter funnet! Her er 4 oppdagelser fra denne uken.

Man Repeller kommer stadig ut med mye bra lesninger. En av deres mest populære artikler denne uken var Jacy Topps personlige innlegg “The Problem With Relationship Goals and Why I Had to Change Mine”. Et rørende og klokt innlegg om å lage sine egne regler og rammer når det kommer til personlig liv og kjærlighet. Hun skriver at hennes kjærlighetsforhold ikke trenger å se ut som alle andres, noe det er viktig å huske på. Det er ingen mal for hva som er rett og galt når det kommer til parforhold, det viktigste er at man har funnet en oppskrift som gjør en lykkelig.

Mindhunter En ny Netflix-krimserie basert på ekte hendelser. Serien lar oss bli kjent med to FBI agenter som prøver å forstå seg på seriemorderes hoder og atferdsmønstre. Serien er ikke bare spennende og interessant, men den er også visuelt sett en fryd å se på.

foto: Netflix

Atlas Obscura

Atlas Obscura er kanskje den beste reisetips-siden vi har kommet over so far. Perfekt hvis man befinner seg på reise og ikke vil traske rundt i turistfellene. Her finner du skjulte skatter rundt om i hele verden. Atlas Obscura finnes også i en fantastisk bok, men nettsiden er selvfølgelig den mest oppdaterte guiden. Siden er avhengig av nysgjerrige, reiseglade menneskers bidrag,  så her kan man sende inn sitt eget skjulte paradis som man ønsker å dele med verden.

Yellowkorner

Dette galleriet byr på fantastiske limited edition fotografier. Visjonen til de to kompisene som startet opp galleriet var  “to make art photography accessible for all and YellowKorner the leading publisher of art photography”. Noe de har lykkes med. Tidligere har vi i Norge kun fått bestilt kunstbildene over nett, men nå har Yellowkorner også åpnet et galleri i andre etasjen over Milla Boutique på Aker Brygge. Her finner du garantert noe å henge på veggen din, som ikke alle andre eier, men til en billigere penge enn et Pushwagner maleri.

foto: Milla Boutique

 

Translate »
Read previous post:
6 grønnplanter du garantert klarer å holde i live

Disse grønnplantene klarer du garantert å holde i live!

Close