Om vinteren vil man gjerne dekke litt ekstra etter lang tid i minusgrader og uten sol. Selv om den beste måten å unngå rynker og hudskader på rett og slett er å unngå solen, er det noe med den lille gløden ansiktet får om sommeren. Her er våre foundationtips som får huden til å stråle i vintermørket.

Foundation Polliani.com sminketips

Power Fabric fra Giorgio Armani (nyhet til SS17, med SPF25), Miracle Air de Teint fra Lancôme, Secret Finish fra Laura Mercier og Diorskin Nude BB Cream

  • Om  du ikke er fan av foundation – bruk BB eller CC cream. Hva er forskjellen? BB Cream er tyngre en enn tinted moisturizer og gir mer farge og bedre dekkevne. CC Cream skal derimot korrigere farge og jevne ut hudtonen.
  • Husk at det ikke bare er når du soler deg huden blir utsatt for solskader. Derfor er det lurt å velge en foundation med SPF om du vil slippe å bruke solfaktor under sminken. Da er du sikret mot hudskader hele tiden.
  • Gå til innkjøp av en lysere foundation om vinteren, ingenting ødelegger fin makeup mer enn brunkremskille.
  • En foundationbørste gjør det enklere å påføre makeupen – enten du vil ha et lettere resultat eller dekke ekstra godt.
  • Bruk en highlighter under sminken. Her kan du velge å blande inn med foundationene, eller kun påføre de stedene du vil fremheve – som kinnben, på brynbenet og neseryggen.
  • Ikke velg feil farge ved å teste sminken på hånden. Når du leter etter ny foundation er det best å teste på usminket fjes.

De beste foundationene Janka Polliani

Foundation-børste fra Zoeva, Color Clone fra Helena Rubenstein, All Day Luminous Weightless foundation fra Nars og Crema Nuda fra Giorgio Armani

Foto: Leverandørene

Translate »
Read previous post:
time for some changes

Det er ekstremt mye som skjer om dagen og jeg skal innrømme at det kan være vanskelig å holde tunga...

Close