Det virker kanskje ikke som om solen noen gang kommer til å melde sin ankomst her i Norge, men det er vel kanskje noen av dere som har ferieplaner? Vi har samlet sommerens fineste badetøy, og selvfølgelig sommerens desidert heteste tilbehør – stråbagen.

sommergarderoben

Bikini fra Marysia, solbriller fra Thierry Lasry og strandbag fra Muun

sommergarderoben

Hvit badedrakt fra Karla Coletto, sort badedrakt fra Marysia, rosa badedrakt fra Karla Coletto og hvit badedrakt fra Karla Coletto

Badedrakt trenger absolutt ikke være synonymt med kjedelig, og det er nesten så den har fått en renessanse den siste tiden. Plutselig er Instagram full av badedrakter – og ikke uten grunn. I tillegg til å være flatterende, er den perfekt til å gå fra strand til hverdag. Du kan rett og slett bare ta på et skjørt og en skjorte eller kaftan, og du er good to go uten å stresse med skift. Gå for detaljer som hakkede kanter, volanger, snøring eller off shoulder. Den rosa badedrakten er jo nesten den perfekte partytoppen?

Og snakker om renessanse – strandbagen! Du kan ikke gå inn på en moteblogg uten å se den romantiske og søte stråbagen vi alle har eid på ett eller annet tidspunkt. Til og med Balenciaga og Prada har kastet seg på stråbagtrenden, men best av alt er jo at du får tak i en til 5 euro på ferie. La deg inspirere av disse nye modellene, og pimp din egen med pom poms eller tassles.

sommergarderoben

På bildet fra Cult Gaia, bag med sort bord fra Karla Coletto, bag med tassles fra Loeffler Randall og bag med rosa pom poms fra Nannacay

Foto/Privat, Matilda Djerf for Eté Swimwear, Cult Gaia, Net-a-Porter, Matches Fashion

Translate »
Read previous post:
video: travel with me

Jeg har lagd en ny vlog. Bli med meg når jeg er ute på jobbreise.

Close