Våren har offisielt kommet og vi er super begeistret for det. Nå som det virker som om det varmere været er her, bytter vi ut støvler mot lettere sko og varme høst toner på makeup fronten mot noen nye leppefarger.  Jeg har samlet noen av mine favoritt nyanser for sesongen og tilfører vårfarger til leppene.

Det er ikke noe som er som såre og sprukne lepper, og er ganske så typisk for denne sesongen hvor været fortsatt er litt ustabilt. Jeg sverger til Leppepomade fra Nuxe, det er den eneste som fungerer på leppene mine.

Chanel lager fantastiske leppeprodukter og disse fargene fra Chanel’s Cruice Collection gir et fantastisk løft til ethvert antrekk. PS! liker du neglene mine sjekk her!

Denne lekre fargen fra YSL er en av fargene som jeg kommer til å bruke mest denne våren. Den friske fargen lukter like deilig som den ser ut, nesten som sukkerspinn.

Les også: Årets hotteste makeuptrend 

 

Translate »
Read previous post:
vetements & levi’s i designsamarbeid

https://www.instagram.com/p/BS-usEzl-7p/?taken-by=vetements_official Sist uke ble det avslørt at det franske it-merket Vêtements samarbeider med motehuset och klesmerket Levi's. Sammen har de skapt en...

Close