Annonse

 

Det er ENDELIG vår, noe som betyr at vi pakker ned vintertøy og varme jakker. Det betyr også at vi gjør oss klare til vår og nye plagg kan få flytte inn i garderoben. Her er vårjakkene jeg ønsker meg nå! Og for å vise deg hva en jakke faktisk gjør med et enkelt antrekk, har jeg rett og slett stylet et hverdagsantrekk jeg ofte bruker, jeans, t-shirt og høye enkle hæler. Alle jakkene finner du hos Steen & Strøm Department Store.

Denimjakkene er alltid et sikkert vårtegn, og i disse tider finner du ikke én butikk som ikke selger det trendbevisste plagget. Steen & Strøm Department Store har en rekke favoritter, men jeg falt for denne modellen med flere farger fra Maje. Knepper du den igjen er den også en superfin denim kjole. Denim er ikke bare fint nå i vår, men også utover sommermånedene.

En trench er det mest trendy ytterplagget du kan investere i denne sesongen. Den passer absolutt alle stilarter, og kan brukes gjennom hele året. Jeg fant en variant i nesten alle etasjer på Steen & Strøm og i forskjellige prisklasser. Jakken er fra By Malene Birger og er årets it-jakke.

Trenchcoaten kommer også i bomberform, med sporty detaljer og strikk i ermene. Sandro er kjappe når det gjelder å designe trendy plagg og denne modellen er intet unntak, og kommer til å sprite opp ethvert antrekk.  Ønsker du å gå all inn kan du kjøre på med en lignende sporty bukse.

En a-formet jakke passer alle fasonger og er like fin til hverdags som til fest. Denne jakken fra Maje har et fantastisk mønster som spriter opp ethvert antrekk.

En blazer er både stilfull og klassisk, og er perfekt når temperaturen stiger.  En lysere tone er med på å gjøre jakken mer vårlig, og snøringen og volangene i livet er med på å gjøre jakken mer spennende. Jakken blir ekstra elegant om den styles med et par dressbukser. Jakken er fra den norske designeren Cathrine Hammel.

Les også: How to Spring Curls fra Steen & Strøm Department Store

 

Translate »
Read previous post:
Legg inn gode kveldsrutiner for huden din

Gode kveldsrutiner for huden kan være alfa og omega, hvorfor leser du her!

Close