Jakken du skal ha nå er både tidløs, forførende, elegant og praktisk på. Denne sesongen har flere av de største motehusene redesignet trenchcoaten etter nye tolkninger, og fokusert på både funksjonalitet og brukervennlighet.

Moderne og minimalistiske elementer er lagt til, og silhuetten har blitt enda litt lenger. Likevel skal du style den etter din helt personlige stil denne våren, gjerne i lag på lag. Fargepaletten er delikat, med innslag av svarte, grå og mørkeblå varianter. Jakken du skal ha nå er uten tvil trenchcoaten. Det beste, den kan styles i uendelige varianter.

Den hang over skuldrene til de kuleste it-jentene under de internasjonale moteuken, og det er ikke noe ukjent fenomen at motejentene er med på å forme trendene de kommende sesongene. Nå gjør den udødelige klassikeren, trenchcoaten sitt store comeback. Kåpen har levd i motebildet i over 100 år, og ingen er sikre på om det var Burberry eller Aquascutum som var først ute med jakkevarianten.

Trenchcoaten har vært en favoritt i skapet mitt en årrekke, en klassiker som aldri går ut av style, enkel å style er den også. Og under moteukene i Paris sist uke, stylet jeg trenchcoaten med boyfriendjeans og sneakers – sånn jeg liker det aller best når jeg løper fra showroom til showroom.

Visste du at trenchcoaten opprinnelig var et militær plagg? Det var faktisk uniform for offiserer i tjeneste og var laget i værbestandig materiale og i nøytral farge for kamuflasje. Tirsdag funfact der altså!

Les også: sjekk flere trenchcoats her

Kilde Costume 

Translate »
Read previous post:
inspirasjons galleri

Skal jeg lete etter inspirasjon er jeg alltid innom pinterest, en fantastisk bildebank der jeg kan drømme og drømme og...

Close