Annonse

Til jul i år fikk eldstemann sin aller første klokke. Xplora er en genial norsk oppfinnelse som både er klokke, telefon og GPS-tracker, alt i ett. Jeg kommer aldri til å glemme utrykket hans når han åpnet klokken, satte den på hånden og jeg ringte til han fra min mobiltelefon. Det var først da han skjønte at han hadde fått telefon også. Dette er helt enkelt verdens beste hjelpemiddel til barna våre

Det med mobiltelefon og barn er vanskelig. Men, Xplora er rett og slett en sikkerhet for oss og barnet vårt. En skikkelig mobiltelefon må han vente lenge med, men vi ønsket å gjøre ting litt enklere i hverdagen. Med klokken er det enklere å slippe han avgårde for å leke med venner. Da vet jeg han kan ringe meg om det er noe, eller jeg kan enkelt få tak i han istedenfor å stå og rope ut i bakgården. Også slipper jeg den ekle følelsen av at han ikke hører meg når jeg roper og må ut og lete. Dette er ikke en telefon der han blir sittende med nesa ned i spill, men et hjelpemiddel for hele familien

Skulle det skje noe, mens han er uten mamma og pappa så er det en SOS knapp som gir øyeblikkelig oppringning til utvalgte telefonnummer ved behov.

Vi kan ringe hverandre, jeg kan sende melding til han og dessuten se hvor han er på appen jeg har på mobilen min. Dette er ikke en barnevaktfunksjon men nå har han muligheten til å ta kontakt med oss og omvendt. Dette er faktisk den perfekte “første mobiltelefonen”. Klokken har han lært seg også. Plutselig er det blitt ekstra stas å holde kontakt med besteforeldre, og annen familie, det er jo så enkelt å ringe.

Nå som det er vinterferie har vi tatt noen dager fri alle sammen for å nyte vinteren sammen. Dette er den perfekte gadget å pakke med seg til fjellturen. Du kan la ungene få leke i snøen, mens du sitter og nyter solen i hytteveggen, skulle du trenge å få tak i barnet ditt kan du ringe de eller sende en sms om at de må komme dit hvor du er. Klokken er gull verdt på steder der det er masse folk, kø og forsamlinger. Det å kunne avtale et sted om noe skjer, men samtidig kunne ringe, sende en beskjed eller i verste fall se på GPS hvor barnet ditt befinner seg gir oss alle en trygghet når vi er rundt omkring. Klokken er også genial på ferie, eller på nye steder og der hvor vi ikke er like kjente og trygge. Xplora lager den ekstra tryggheten rett og slett

Visste du at Xplora vant best i test på tek.no

Og dette er faktisk ekstra godt for mammahjertet, kjenner jeg et ekstra savn når han er på liggebesøk hos venner, eller bare ute og leker med venner kan jeg sende en liten sms og fortelle at jeg savner han.. for det er jo sånn mammaer er sant?

Les mer om Xplora og bestill her!

Translate »
Read previous post:
Supersmoothie for strålende hud

Supersmoothie med kosttilskuddet alle snakker om

Close