Annonse

jarlsberg_annonse_ost_ostemani_tastywednesday_ostefat_favorittsnacks_minfavorittsnacks_kosemat_-10-of-10

Jeg spiser ost uten unntak hver eneste dag,  jeg kan bruke det til frokost, lunsj, men jeg bruker det like gjerne til middag. Enten i en salat, pasta, i min hjemmelagde lasagne, eller rett og slett som kosemat.

Har vi ikke ost i kjøleskapet, føler jeg at vi ikke har pålegg. Jeg kan huske at vi hadde Jarlsberg på bordet som liten jentunge, på en blings med smør ble osten alltid spist først. Jeg husker fortsatt ordene; du må spise brødskiven også Janka, ikke bare osten. For osten den var jo det aller beste med måltidet, og sånn er det litt fortsatt. Minstejenta her i huset vil nesten ikke ha noe annet enn ost på skiven, og selv om hun er stappmett og ser jeg har igjen ost på skiven min, roper hun etter den.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For meg er ost en delikatesse og en nytelse, også er det enkelt å diske opp med, det passer liksom til enhver anledning. På pizza, på toast, i salater eller som snacks

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det aller beste jeg vet er en god ostetallerken. Det er super sosialt å samles rundt bordet, enkelt å servere og de fleste kveldene jeg har lagd ostetallerken har det blitt til en helaften med skravling.

Ikke noe som er som en fjøl med utvalgte oster, syltetøy, hjemmelagd knekkebrød og noen kjeks, også deilig tilbehør som gjør at hver osteskive får frem den gode smaken og smaker unikt. Favoritten er knekkebrød med Jarlsberg Vellagret med skorpe og granateple.

jarlsberg_annonse_ost_ostemani_tastywednesday_ostefat_favorittsnacks_minfavorittsnacks_kosemat_-2-of-2

jarlsberg_annonse_ost_ostemani_tastywednesday_ostefat_favorittsnacks_minfavorittsnacks_kosemat_-1-of-2

Jarlsberg Orginal har lenge vært en favoritt her i huset og er fast inventar i kjøleskapet, men Jarlsberg Vellagret med skorpe er også et godt alternativ og en smakshever dersom du liker litt mer fyldig og nøtteaktig smak. Like fin på ostefatet som på brød, quiche, sufflé og pai.

jarlsberg_annonse_ost_ostemani_tastywednesday_ostefat_favorittsnacks_minfavorittsnacks_kosemat_-9-of-10

jarlsberg_annonse_ost_ostemani_tastywednesday_ostefat_favorittsnacks_minfavorittsnacks_kosemat_-3-of-10

Det er ikke mer enn dette som skal til for et skikkelig kosemat måltid. Et par oster og ditt favoritt tilbehør. Tenk litt ut av boksen og kjenn på nye smaker. Familien eller venninnen dine blir helt sikkert glad for en ostetallerken med litt omtanke med en varm kakao og marshmallows til

Prøv ut flere smakfulle oppskrifter med Jarlsberg her! eller søk opp #smakmer for andres smaksopplevelser

Have a tasty wednesday alle sammen

Translate »
Read previous post:
Interior Tuesday: På stuebordet

Vi glemmer ofte at stuebordet er ett av de mest sentrale interiørobjektene vi har i hjemmet. Det er her familien...

Close