Førstkommende lørdag 17 februar holder vi endelig garderobesalg igjen! Vi er en fin liten bukett damer som har ryddet i garderobene sine og selger pent brukte skatter. Både Annabel Rosendahl, Darja Barannik, Marianne Theodorsen, Elen Kristvik, samt agentureier Ann-Kristin Thorvaldsen selger både klær, sko og vesker til gode priser.

Jeg selger masse fint denne gangen også og har ryddet i både vesker og ytterplagg. Den grønne Gucci vesken selges på lørdag også.

Merker som Isabel Marant, By Malene Birger, Ganni, Stine Goya, Marni, Designers Remix, Baum und Pferdgarten, Gucci, Balenciaga m.m

Vi tar VIPPS og kontant. les mer om eventet her og meld deg på! 

Vi sees i Oscarsgate 81 (4.etg). Jeg gleder meg til å se dere

Translate »
Read previous post:
Om manflu og våkennetter

Det høres jo helt merkelig ut, jeg ser det selv. Men, er det virkelig slik at jeg har sovet lite...

Close