Det finnes et gigantisk marked av selvbruning der ute, og alle lover det samme. En langvarig, luktfri og jevn farge. De ulike merkene blir bedre og bedre på selvbruning, men ikke alle når helt mål. Vi har testet seks ulike selvbruninger i form av gel, mousse, krem og spray. Vi har lagt størst vekt på hvem som er best på lukt, påføring og gir lengst/finest farge. Vi har trillet terning på selvbruning. Sjekk ut resultatet under.

-Jet Set Sun. Mange har oppdaget denne, og den gir en veldig fin farge. Når selvbruningen oksiderer lukter den dessverre relativt mye selvbruning. Den får også minus for å være lite drøy. Skal man spraye hele kroppen holder den kun til 3-4 ganger, og da blir den plutselig ikke så god på pris lenger. Pluss for at den gir farge med en gang så man har kontroll på hvor man sprayer! Best til bruk på ansikt og overkropp.  Terningkast 4. 

-Guerlain Teracotta Sunless spray. Lett påføring for å være spray, men minus for at man ikke ser hvor man har sprayet. Likevel blir resultatet jevnt, og man kan bygge opp en ganske god farge ved gjentatte påføringer.   Sprayen dufter umiddelbart eksotisk og sommerlig, og det er heller ikke en veldig dominerende selvbruning-lukt etter den oksiderer. Sitter i ca. en uke, men vanskelig å få et helt jevnt resultat på ben med sprayen og spraye seg selv alle steder. Terningkast 5.

-Dior Self Tanning Jelly for ansikt har blitt fornyet i år, og den skuffer ikke. Best på lukt i testen! Den lukter faktisk nesten ingenting når den oksiderer, og har en litt bubblegum-aktig lukt. Ingen ville gjettet at du nettopp tok på deg selvbruning. Den kommer i gelfom, og gir en fantastisk glød til ansikt som sitter lenge. Drøy i bruk, og ikke så verst i pris på 335kr. Terningkast 6!

-Clarins selvbrunings-dråper til ansikt. Tanken her er god. Man kan blande noen dråper i sin egen fuktighetskrem til ansiktet. Den gir dessverre ikke nok glød til at det er verdt selvbruningslukten. Må påføres nesten hver dag for å få bygget opp noe farge. Satt heller ikke godt, og man har lite kontroll på hvor man har påført kremen. Terningkast 3.

-Clarins Delicious self tanning cream. Skikkelig digg i konsistensen, og man har god kontroll på hvor man påfører. Gir en skikkelig fin olivenfarge, og sitter lenge. Dessverre er den helt elendig på lukt. Den lukter selvbruning fra første stund, og utvikler seg til å bli mer og mer dominerende. Her lukter man til og med en eim av selvbruning etter dusj. Dårligst på lukt i testen. Terningkast 4.

-Vita liberata mousse medium/dark. Moussen er farget og man har veldig god kontroll på hvor man har påført. Den blir faktisk ikke skjoldete uansett hvor slurvete og rask man har vært under påføring. Nøytral på lukt og ga en skikkelig bra farge! Fargen holdt seg fin i over en uke, og ble heller ikke skjoldete men fadet sakte bort. Skikkelig drøy og varer i mange måneder selv ved hyppig bruk. Viktig med tanke på at dette er testens dyreste selvbruning. Denne hadde vi kjøpt igjen og igjen og igjen. Terningkast 6.

-Lovingtan mousse 2 hr express. Ganske lik Vita liberata sin, og gir også en god farge. Spesielt hvis man sover med den over natten. Helt ok på lukt og tørker raskt. Terningkast 5.

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Translate »
Read previous post:
enkel festfrisyre alle får til

Denne festfrisyren her får ALLE til

Close